Trappers Culinair

THE BEST DINER & SPORT EXPERIENCE IN TOWN

Tilburg Trappers organiseert meerdere malen in het seizoen de zeer succesvolle en unieke Trappers Culinair avonden. Tijdens deze avond tovert Tilburg Trappers de business lounge om naar een waardig restaurant. In samenwerking met gerenommeerde restaurants uit regio Tilburg verzorgen wij voor onze gasten een unieke beleving tussen sport en culinair. Zo heeft Tilburg Trappers restaurants als Kok Verhoeven, De Swaen, VINE, Rosalie, Bruin Kafee en De Smaakmakerij mogen ontvangen. Leer nieuwe keukens en gerechten kennen op een culinair top niveau.

ARRANGEMENTEN

Een belangrijk onderdeel van dit concept is het feit dat niet alleen sponsoren van Tilburg Trappers, maar ook andere liefhebbers van lekker eten en topsport welkom zijn. Door middel van diverse arrangementen kan men het hapje eten combineren met bijvoorbeeld een business lounge ervaring of juist ter aanvulling van een regulier wedstrijdbezoek.

Voor partners van Tilburg Trappers wordt Trappers Culinair voor een exclusieve prijs aangeboden van € 57,50 (excl. BTW).

Voor een arrangement bestaande uit een topdiner, top-ijshockey, drank en hapjes in de business lounge gedurende de wedstrijd, betaalt u € 169,50 (excl. BTW).

Heeft u al een seizoenkaart of toegangskaart en wilt u Trappers Culinair erbij boeken? Dan betaalt u € 65,50 (excl. BTW). Dit dinerarrangement is inclusief drank tot aan de start van de wedstrijd.

INSCHRIJVEN

TRAPPERS CULINAIR heet u van harte welkom. Voor vragen en/of inschrijvingen kunt u contact opnemen via sales@trappers.nl of 013 458 28 80 (op basis van beschikbaarheid).