Sponsormogelijkheden

Sponsorpakketten

IJshockey is de snelste teamsport op aarde. In drie keer 20 minuten met zes man op het ijs de tegenpartij verslaan. Samenwerking is essentieel om dat doel te bereiken. Samenwerken doen wij ook met u. Daarin staat voor ons het behalen van uw sponsordoelstelling voorop.

Sponsoren zijn voor Tilburg Trappers onmisbaar. Niet alleen om de financiën, maar ook als supporter en als ambassadeur voor de sport. Al sinds 1938 is Tilburg Trappers de succesvolste ijshockeyclub in Nederland. We hebben de meeste landstitels op onze naam staan, en ook de nationale beker is het vaakst door Tilburg Trappers gewonnen. U kunt als sponsor onderdeel uitmaken van dit succes!

Sponsor worden is eenvoudig, de opbrengst is maximaal

In het IJssportcentrum ontvangen wij iedere wedstrijd ruim 2.000 bezoekers. De drukbezochte website is een bron van informatie voor duizenden bezoekers en iedere wedstrijd krijgt optimale media aandacht.

Sponsormogelijkheden

Uw sponsordoelstelling is leidend bij de manier waarop u Tilburg Trappers sponsort. In een afspraak nemen we graag alle mogelijkheden met u door. Heeft u interesse, neem dan contact op via sales@trappers.nl.

Heeft u interesse?

Vul dan hier uw gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

"*" geeft vereiste velden aan

Toestemming*
Door dit formulier te versturen gaat u ermee akkoord dat wij de gegevens die u heeft ingevuld gebruiken om contact met u op te nemen. Onze privacyverklaring vind u hier.