Meedoenregeling

Ook voor het seizoen 2023-2024 kunnen seizoenkaarthouders die gebruik maken van de Meedoenregeling weer een seizoenkaart verlengen of aanvragen. Dit kan per direct.

MEEDOENREGELING

De gemeente Tilburg stelt een bedrag beschikbaar via de Meedoenregeling om leuke dingen ondernemen en nieuwe mensen te leren kennen. Bewegen, sporten, muziek, etc. Meer dan 300 aanbieders zorgen met ruim 1200 activiteiten voor een gevarieerd aanbod. Tilburg Trappers is een van de participanten van de Meedoenregeling. Klik hier voor meer informatie over de Meedoenregeling.

PROCEDURE

Wil je alle thuiswedstrijden van Tilburg Trappers bijwonen? Dat kan voordelig met het budget van €135,- van de Meedoenregeling. Het verlengen en aanvragen van een seizoenkaart aan de hand van de Meedoenregeling kan door het sturen van een mail naar tickets@trappers.nl. Stuur een kopie van de brief van de gemeente Tilburg en een kopie geldig legitimatiebewijs (paspoort, ID-kaart, rijbewijs) mee.

TARIEVEN

Klik hier voor een overzicht van de tarieven.

VOORWAARDEN

De seizoenkaart is geldig voor alle vriendschappelijke wedstrijden en de reguliere competitiewedstrijden. Voor de eventueel te spelen wedstrijden in de play-offs Oberliga Nord/Süd gelden voor seizoenkaarthouders gereduceerde tarieven.