Terug naar Nieuws

‘WIN MET JE HOOFD – EXPERIENCE’

Ontdek wat sportpsychologie voor jou kan betekenen!

Je bent een fanatieke sporter of coach. Je traint en je speelt wedstrijden. Over het algemeen gaat het goed, maar je weet dat je nog beter kunt. Het niveau van de trainingen komt er in de wedstrijd lang niet altijd uit. Soms ervaar je spanning, twijfel je aan jezelf of raak je afgeleid.

Is het bovenstaande herkenbaar, of ben je gewoon benieuwd naar het mentale aspect van (top)sport? Kom zondag 23 juni van 13:00 tot 18:00 naar IJssportcentrum Stappegoor (Stappegoorweg 3, Tilburg).

Schrijf je in via www.winmetjehoofd.nl of maak gebruik van de groepskorting van 5,- per persoon voor groepen vanaf 8 personen door te mailen naar: stefan@prestum.nl

Een van de sprekers deze avond zal onze oud-captain en Trappers icoon Ivy van den Heuvel zijn. Hij zal via een interview een kijkje geven in zijn topsportleven. Welke eigenschappen heeft een goede aanvoerder volgens hem nodig? Wat zijn dé mentale thema’s binnen het ijshockey? Wat kwam er op mentaal niveau kijken bij de oerspannende best-of-five Oberliga finale afgelopen april? Hoe combineert hij werk, privé en topsport?

Ervaar de kracht van mentale training op je sportprestatie!