Terug naar Nieuws

Rostock Piranhas vs. Tilburg Trappers (3-1)

Trappers verliest met een gehavende selectie van Rostock 

Gisterenavond ging Tilburg Trappers, zonder de vijf geblesseerden, op bezoek bij Rostock Piranha’s. Alles lag in de lijn der verwachting dat Trappers zou gaan winnen. Helaas lukte dat niet en moest een 3-1 nederlaag geslikt worden. Door de nederlaag staat Trappers, met een gelijk aantal gespeelde wedstrijden, nog steeds in punten gelijk met Halle maar met een negatief doelsaldo van -9.

In de persconferentie zei coach Doug Mason dat het team in de eerste periode niet wakker was.  In de tweede periode leek het erop dat het team wakker geschud was. Binnen 4 minuten scoorde Jordy van Oorschot de gelijkmaker 1-1. De snelle tegengoal van Rostock leek echter de energie uit het team te zuigen. In de laatste periode werd goalie Cédrick Andree nog van het ijs gehaald om de gelijkmaker te forceren. Rostock wist daarvan echter gebruik te maken door een Empty Net goal te scoren en daarmee de wedstrijd definitief te beslissen.

Ondanks het verlies zal het vizier toch weer vooruit gericht moeten worden. Vrijdag wachten in eigen huis de Muggen uit Essen. De tweede plaats is nog steeds binnen handbereik, maar Trappers kan zich vanaf nu geen fouten meer veroorloven en flink moeten scoren. Laten we komende vrijdag massaal achter het team gaan staan in aantallen en support, zoals het een carnavalsstad betaamd.

Lees het volledige verslag in het Brabants Dagblad

Wedstrijdsheet
Samenvatting en persconferentie