Terug naar Nieuws

Trappers op reis voor dubbele wedstrijd tegen Erfurt en Halle

Trappers trekt het zwaard weer uit de schede en gaat op drakenjacht! In Erfurt willen de Tilburgers de Black Dragons verslaan en zo de punten mee naar huis nemen. Met die rit naar huis moeten ze echter nog een dag wachten, want op maandag wordt de eerder gestaakte wedstrijd tegen Saale Bulls Halle overgespeeld. Kortom: een druk programma voor Tilburg Trappers!

Maar eerst dus die vermaledijde Zwarte Draken. Erfurt staat op de vijfde plaats in de ranglijst, twee plekjes onder Tilburg, met slechts drie punten minder. Het team van Raphael Joly won in oktober met 2-4 in Tilburg en dus wil Trappers dat verlies absoluut goedmaken in Eissportzentrum Erfurt vanmiddag.

STRAFBANK

Afgelopen vrijdag verloor Erfurt met 4-3 in Hamm. Toch was coach Joly niet geheel ontevreden over het spel van zijn team. “Het waren de straffen die ons de das omdeden. We pakten acht minuten in de eerste periode, dat is nooit goed. We moeten leren uit die strafbank te blijven.”

NIET VROLIJK

Doug Mason was verre van tevreden over het spel van Tilburg vrijdag, ondanks de winst van 5-4 tegen Füchse Duisburg. “Ik ben blij dat Reno zijn eerste goal van het seizoen heeft gemaakt en heb ook een aantal goede passes gezien. Maar ik word absoluut niet vrolijk van hoe wij vanavond gespeeld hebben. We speelden niet goed en inconsequent. Wat mij betreft waren Cedrick, Miko en Loginov de helden van vanavond, zij hebben de wedstrijd en de winst gered.”

Laten we dus hopen dat manschappen van Mason vanmiddag het juiste harnas aan doen en dus de strijd met Black Dragons met hervonden vuur aangaan. Leuk feitje: Erfurt eert vandaag de ‘alledaagse helden’ en dus krijgt iedereen die in uniform (brandweer, politie, ambulancepersoneel, etc.) aan de kassa verschijnt dikke korting op zijn of haar kaartje.

SAALE BULLS HALLE

Nog even snel over maandag, want dan moet Trappers nóg een wedstrijd spelen. Op 5 november werd de wedstrijd tegen Saale Bulls gestaakt vanwege een gat in het ijs. En die wedstrijd wordt maandag dus ingehaald in Halle.

Halle staat op moment van schrijven op de achtste plaats in de Tabelle. Twee weken geleden werd Adam Domogalla in het Halle tenue gehesen. De Poolsduitse forward speelde afgelopen drie seizoenen bij Crocodiles Hamburg, waar hij in totaal veertig goals maakte. Voor Halle heeft hij in vijf wedstrijden al vier keer gescoord.

De wedstrijd tegen Black Dragons Erfurt begint vanmiddag om 16:00 uur en is live te volgen via SpradeTV. De wedstrijd tegen Saale Bulls Halle begint maandag om 19:00 uur en is ook live te volgen via SpradeTV.

De volgende spelers van Tilburg Trappers spelen vanmiddag niet mee tegen Black Dragons Erfurt: Max Hermens, Jay Huisman, Marvin Timmer, Chay Schults en Ruud Leeuwesteijn.