Terug naar Nieuws

TRAPPERS GEBRAND OP OVERWINNING

Vanavond staat er dan toch een wedstrijd op het programma in ijssportcentrum Stappegoor. Na de nederlaag in Deggendorf moet Trappers nog een keer vol aan de bak. Met de support van het Tilburgse publiek gaan de Blauwgelen op jacht naar de felbegeerde vierde overwinning.

ANNULERINGSVERZEKERING

Meerdere supporters hebben afgelopen dagen al een voorschot genomen op een halve finale tegen Weiden. Daar kan Trappers eventueel komende zaterdag aan beginnen, mits het nog een keer van Deggendorf wint. Via de bekende boekingssite zijn de hotelkamers in de Zuid Duitse stad al gereserveerd. Maar dit wordt nog wel gedaan met een slag om de arm. Zolang de vierde nog niet over de streep is kan het noodzakelijk zijn om een beroep op de annuleringsverzekering te moeten doen. Toch is het vertrouwen onder de supporters groot dat het wel goed gaat komen en dat tripje door zal gaan.

100% HESSELS

“Vanavond was teleurstellend, maar zondag in eigen huis, met de steun van onze geweldige supporters maken we het af’, klonk Delaney Hessels nog altijd strijdbaar na afloop van de wedstrijd. Eerder op de avond was hij nog verantwoordelijk voor de aansluitingstreffer. Het was een 100% Hessels fabricaat. Broer Ninho gaf de assist waaruit Delany de 2-1 op het scorebord zette.

DE LASTIGE LAATSTE HORDE

De meningen in de play-offs zijn altijd verdeeld. De immer positieven die denken dat het een formaliteit is versus diegenen die behoudender zij. We mogen pas tevreden zijn als de winst volledig over de streep is. Doug Mason gaf in de persconferentie aan dat hij nooit de gedachte gehad heeft dat deze serie tegen Deggendorf in 4 games beslist zou zijn. Daar zijn ze simpelweg te goed voor. “Ik heb tegen de spelers gezegd dat ze er rekening mee moeten houden dat het tot zeven duels kan gaan duren.”

Op de vraag van de interviewer of Trappers mogelijk bewust had verloren, om zo een extra thuiswedstrijd te hebben antwoordde Mason resoluut. “Sinds ik in 1978 naar Europa kwam ken ik deze verhalen van extra wedstrijden uit financieel belang. Maar geloof me geen enkele speler wil dat. Dus daar is geen sprake van.”

Het is natuurlijk ook geen logica om te denken dat de clean sweep een formaliteit is. Tot gisteren stonden de bovenste twee teams uit Noord en Zuid nog voor de 4-0 sweep. Daarmee zou de perfecte score in de play-offs behouden blijven. Hannover Scorpions en Blue Devils Weiden is dat gelukt. Heilbronn en Tilburg zullen minimaal een duel meer nodig hebben. Laten we vanavond achter het team gaan staan en ze naar de overwinning juichen, zodat het niet nog spannender wordt.

Danny Stempher en Max Hermens spelen niet mee vanavond Chay Schults keert terug in de selectie.

De wedstrijd begint vanavond om 18.00 uur. Er zijn nog kaarten beschikbaar om het spektakel van dichtbij mee te maken. Scoor je tickets via onderstaande ticketbutton. Lukt het niet om erbij te zijn, de wedstrijd is zoals altijd op Sprade TV te volgen.