Terug naar Nieuws

Voorbeschouwing: Crocodiles Hamburg vs. Tilburg Trappers

TRAPPERS MOET SCHERP ZIJN IN HAMBURG

Geconcentreerd en meedogenloos spelen. Dat is wat zondag van Trappers gevraagd wordt. Uit bij Crocodiles Hamburg moeten de Tilburgers de vrijdag gepakte koppositie verder verstevigen. Dat zou nog best eens een uitdaging kunnen worden.

OVERTIME NODIG

De vorige ontmoeting met Crocodiles, 14 oktober in Tilburg, was namelijk een worsteling. Trappers speelde ‘sloppy’ en kwam in het begin van de wedstrijd op een 0-2 achterstand. De mannen van Bo Subr toonden karakter en bogen die achterstand uiteindelijk om naar een 4-3 winst. Daar was een overtime voor nodig. Nardo Nagtzaam maakte de beslissende toen.

CROCODILES HAMBURG

De ‘Crocs’ kenden tot die wedstrijd een wisselvallig begin van het seizoen. Na die eerste ontmoeting met Trappers kwam er iets meer lijn in het spel én de resultaten. Crocodiles is op dit moment bezig aan een winning streak. Vier wedstrijden achter elkaar werd er niet verloren.

Bradley Mc Gowan en Josh Mitchell zijn de laatste paar wedstrijden goed op dreef voor de Hamburgse formatie. Met tien goals en tien assists in de laatste vier wedstrijden heeft het duo een belangrijk aandeel in de winning streak. Als Trappers Mc Gowan en Mitchell weet af te stoppen, maakt het een goede kans in Hamburg.

TILBURG TRAPPERS

De Tilburgers moeten hoe dan ook zestig minuten geconcentreerd spelen, liet Nardo Nagtzaam eerder doorschemeren: “Vorige keer heeft Hamburg hier bij ons ook een punt afgenomen. Zij hebben ook een goed team met twee goede imports die daar veel goals maken en ze kunnen ook punten van ons afnemen. We moeten daar naartoe met dezelfde mentaliteit als vrijdagavond. Ik denk dat zij ook wel weten dat wij eraan komen.”

NICK

Trappers reist met een bijna fitte selectie naar Hamburg. Alleen Nick de Ruijter is er nog niet bij. De rest kan spelen tegen Crocodiles.