Terug naar Nieuws

Update livestream via SpradeTV

Update over de Livestream via SpradeTV & veel gestelde vragen

Zoals eerder gemeld kunt u als seizoenkaarthouder elke competitiewedstrijd die u niet mag bezoeken door de Coronamaatregelen, gratis bekijken. De oefenwedstrijden waarbij u ook een zitplaats heeft bemachtigd, zullen ook gratis worden aangeboden via de livestream. De oefenwedstrijden waarvoor u geen zitplaats heeft bemachtigd kunt u bekijken via SpradeTV maar wel tegen betaling. Als fan zonder seizoenkaart kunt u ook alle wedstrijden van Tilburg Trappers, bekijken maar zullen de wedstrijden te zien zijn tegen betaling. Om toegang te krijgen tot de (gratis) livestream kunt u de hieronder vermelde stappen volgen.

Seizoenkaarthouder:
  1. Wanneer u zich in het verleden al heeft geregistreerd bij SpradeTV met een email adres wat bekend is bij Ticketpoint, hoeft u zich niet opnieuw te registreren en zal alles automatisch worden verwerkt.
  2. Ga naar: https://www.sprade.tv/register/?stream_lang=en
  3. Registreer uzelf op deze website met het email adres wat bekend is bij Ticketpoint (seizoenkaart).
  • Registreert u zichzelf met een ander email adres dan dat bekend is bij Ticketpoint, zult u geen gratis toegang hebben tot de livestream.
  1. De wedstrijden die u niet mag bezoeken i.v.m. Corona maatregelen, zullen automatisch beschikbaar zijn in uw account bij SpradeTV. Inclusief de oefenwedstrijd waarvoor u een zitplaats heeft bemachtigd.
  2. Overige wedstrijden die u wilt bekijken, kunt u kopen bij SpradeTV en zullen gemakkelijk en veilig te betalen zijn met Sofort. (Via de button “Immediately bank transfer”)
 Fan zonder seizoenkaart:
  1. Ga naar: https://www.sprade.tv/register/?stream_lang=en
  2. Registreer uzelf op de website.
  3. Wanneer u een account heeft aangemaakt kunt u hier gebruik maken om een stream te bekijken. U kunt hier elke stream die wordt aangeboden door sprade.tv kopen en bekijken. Een aankoop gaat via SpradeTV en gaat gemakkelijk en veilig met Sofort. (Via de button “Immediately bank transfer”)

Veel gestelde vragen:

Seizoenkaarthouders en oefenwedstrijden

Op dit moment vanwege verschillende corona maatregelen behoren de oefenwedstrijden niet in het reguliere seizoen, waardoor alle oefenwedstrijden niet in de seizoenkaart zit. Voor alle wedstrijden zullen dus een eventuele ticket en of stream worden gekocht om deze wedstrijd te bekijken. Echter hebben wij vanwege corona redenen 1 van de toen geplande 3 oefenwedstrijden gratis aangeboden aan jullie als seizoenkaarthouder.

Ik heb meerdere stoelen op 1 naam, kan ik ook meerdere streams gratis aanvragen?

Ja dit kan. Maak voor elke betaalde plaats eenmalig een account aan met het email adres dat bekend is bij Ticketpoint. Mocht u meerdere stoelen op een emailadres hebben staan, maak dan eenmalig een nieuw account aan bij SpradeTV met het gewenste mailadres (niet het emailadres waarmee u bekend bent bij Ticketpoint). Geef dan uw mailadres door aan tickets@trappers.nl die gekoppeld is aan het nieuwe account en dan zorgen wij dat de wedstrijd op dat account beschikbaar is. Geef hierbij duidelijk aan om welke stoelen en al reeds bekende emailadres het gaat. Doe dit minimaal 48 uur van tevoren in verband met de administratieve verwerking.

Account op SpradeTV

Uzelf moet een account aanmaken op SpradeTV voordat wij hier een (mogelijke) gratis livestream kunnen aanbieden. Wanneer uw account is aangemaakt dan kunnen wij pas stappen ondernemen.

Ik zie de wedstrijd niet beschikbaar staan in mijn account?

Alleen de competitiewedstrijden die u mist in verband met Corona zijn voor seizoenkaarthouders gratis beschikbaar. Hetzelfde geldt voor sponsoren. Alle overige wedstrijden die u wel kan bezoeken zijn niet gratis te bekijken via de stream, maar wel tegen betaling. De wedstrijd zal uiterlijk een uur voor aanvang van de wedstrijd gratis beschikbaar staan voor de seizoenkaarthouders die recht hadden op een zitplaats in het stadion.

Hoe meld ik me aan:

https://www.sprade.tv/hilfe/hilfe5/#help_top

Let op, na het registreren krijgt u een email op het adres wat u hebt opgegeven. Daarin staat een activatie link, deze moet u nog aanklikken. Zonder uw account te activeren werkt deze niet.

Maak minimaal 48 uur van tevoren uw account aan zodat wij voor de administratieve verwerking kunnen zorgen. Als u uw account te laat aanmaakt bestaat de mogelijkheid dat de stream nog niet voor u klaar staat op de wedstrijddag.

Hoe betaal ik?

Via Sofort, dit werkt op dezelfde manier als iDeal snel en handig betalen. (Via de button “Immediately bank transfer”)

Meer info over Sofort lees je hier:

https://help.mollie.com/hc/nl/articles/115000310169-Hoe-werkt-SOFORT-Banking-