Terug naar Nieuws

Corona statement Tilburg Trappers

Alle wedstrijden van Tilburg Trappers komende 3 weken zonder publiek.

Er zijn de komende drie weken bij geen enkele sportwedstrijd in Nederland toeschouwers toegestaan. Dit is maandagavond tijdens de persconferentie door het kabinet bekend gemaakt. Het niet toelaten van toeschouwers is onderdeel van een groot pakket aan maatregelen om verdere uitbreiding van het coronavirus tegen te gaan.

De maatregelen gaan vanavond dinsdag 29 september 2020 om 18:00 in en worden drie weken later geëvalueerd (20 oktober). Dit betekent dat wij de vriendschappelijke wedstrijden van vrijdag 9 oktober (vs. Herner EV) en zondag 11 oktober (vs. Kassel Huskies) zonder publiek moeten spelen.

Livestream

Wanneer u als seizoenkaarthouder met uw voucher een ticket voor de wedstrijd van 9 of 11 oktober heeft weten te bemachtigen, krijgt u onze livestream voor deze wedstrijd gratis aangeboden. Wanneer u geen ticket heeft voor een van deze wedstrijden kunt u de stream bekijken tegen betaling van €8. Komende week volgt er meer informatie en uitleg over de activering van de livestream.

Jeugd & Recreanten

Hier gelden dezelfde regels als voor ons Oberliga team waardoor er ook bij deze trainingen en tevens wedstrijden geen publiek is toegestaan in het stadion. Daarbij heeft de overheid besloten om sportkantines en Horecagelegenheden in en om sportfaciliteiten te sluiten. Vanuit de ouders/verzorgers is het dan ook alleen toegestaan om het kiss and ride systeem te hanteren bij de trainingen en tevens wedstrijden, dit betekent dat de ouders/verzorgers niet binnen het ijssportcentrum mogen verblijven. Bij de jongste teams zullen wij zorgdragen voor voldoende hulp bij het aankleden en veteren van de schaatsen.

Wij zijn op dit moment bezig met het onderzoeken en benutten van alle mogelijkheden binnen onze club en onze gemeente. Wanneer er meer of andere besluiten genomen worden zullen wij dit als club direct communiceren. Vooralsnog gaan de komende 3 weken alle trainingen en wedstrijden van alle teams binnen Tilburg Trappers door, alleen dan zonder toeschouwers.