Terug naar Nieuws

Trappers in actie voor Crocodiles

Trappers benoemt de wedstrijd van 13 januari 2019 tot benefietwedstrijd.

Een leuke wedstrijd kijken én een hoger doel steunen; dat kan. Tilburg Trappers benoemt de wedstrijd van aankomende zondag tegen de Crocodiles Hamburg tot benefietwedstrijd. Zoals velen inmiddels weten kampen de Crocodiles met financiële problemen en zijn ze verplicht een behoorlijk bedrag bij elkaar te verzamelen om te kunnen blijven bestaan. Met als doel een zo groot mogelijk geldbedrag voor onze vrienden uit Hamburg op te halen slaat Tilburg Trappers de handen ineen met onze hoofdsponsoren en supportersclub.

De opbrengsten van het uit-vak zullen, na verdubbeld te zijn door onze hoofdsponsoren, in zijn geheel gedoneerd worden aan Crocodiles Hamburg. Onze supportersclub zal daarnaast een shirt-loterij organiseren waarvan de gehele opbrengst ten goede komt aan de reddingsactie. De winnaar van de loterij zal een door het gehele team gesigneerd Trappers shirt mee naar huis nemen. Vergeet dus vooral niet om kleingeld mee te nemen aankomende zondag, of koop alvast je lot(en) via onderstaande link:

Shirtloterij voor Crocodiles Hamburg

Met deze actie willen wij, Tilburg Trappers, laten zien dat de rivaliteit en strijd op het ijs ondergeschikt is aan het grotere plaatje. Zonder elkaar zijn we nergens en hebben we niets om voor te vechten.