Terug naar Nieuws

TRAPPERS CULINAIR

THE BEST DINER & SPORT EXPERIENCE IN TOWN

Tilburg Trappers heeft een unieke culinaire samenwerking opgezet. Verrassend voor een ijshockey club, maar de eerste reacties zijn zeer positief. Voorafgaand aan thuiswedstrijden gaan we diners verzorgen met de culinaire top uit de regio, dit in samenwerking met Cookaholics.

“Een unieke samenwerking met Cookaholics is de basis voor dit culinaire concept” vertelt Gerard Arink, algemeen directeur van de Tilburg Trappers trots. “Door catering bedrijf Cookaholics te betrekken hebben we de mogelijkheid om restaurants uit te dagen om bij Tilburg Trappers te komen koken”. Gijs van der Velden, eigenaar van Cookaholics, vertelt: “Wij zijn gewend om op restaurant niveau te acteren en vinden het erg leuk om de culinaire top van regio Tilburg te ondersteunen en faciliteren zodat zij kunnen komen koken bij Tilburg Trappers”.

De volgende editie, in samenwerking met restaurant De Houtloods zal plaatsvinden op 15 november 2019. 22 november 2019 is La Nouvelle Auberge aan de beurt en 6 december 2019 zal Restaurant Hugo uit Waalwijk zijn opwachting maken. In het nieuwe jaar komen toprestaurants Kok Verhoeven en nieuw te openen restaurant Alma uit Oisterwijk langs. Met Hofstede de Blaak en het met een Michelinster bekroonde restaurant Monarh lopen de gesprekken nog.

ARRANGEMENTEN

Een belangrijk onderdeel van dit concept is het feit dat niet alleen sponsoren van Tilburg Trappers, maar ook andere liefhebbers van lekker eten en topsport welkom zijn. Door middel van diverse arrangementen kan men het hapje eten combineren met bijvoorbeeld een business-lounge ervaring of juist ter aanvulling van een regulier wedstrijdbezoek.

  • Voor een arrangement, bestaande uit een top-diner, top-ijshockey, drank en hapjes in de business-lounge, betaalt u € 139,50 (ex. BTW).
  • Heeft u al een seizoenkaart of toegangskaartje en wilt u Trappers Culinair wel ervaren, maar op uw eigen plaats zitten? Dan betaalt u € 59,50 (ex. BTW).
  • Deze nieuwe editie van Trappers Culinair bieden we aan sponsoren van Tilburg Trappers,
    voor de exclusieve prijs van € 49,50 (ex. BTW) aan.

Alle dinerarrangementen zijn inclusief drank tot start wedstrijd.

TRAPPERS CULINAIR heet u van harte welkom.
U kunt nu inschrijven via: sales@trappers.nl

Sponsoren, die inschrijven vóór woensdag 13 november 12.00 uur kunnen rekenen op voorrang.
Wilt u meer informatie ontvangen, belt u dan met 013 458 28 80 Of stuur een e-mail naar: sales@trappers.nl

– Graag tot ziens op 15 november!  – Aan tafel en op de tribune!