Terug naar Nieuws

TOELICHTING WEDSTRIJDWIJZIGINGEN

We hebben afgelopen weken een aantal wedstrijdwijzigingen gecommuniceerd, wij vertellen je graag wat de reden van deze wijzigingen is.

Dit seizoen zijn er in de reguliere competitie van de Oberliga Nord 60 speeldagen ingepland, waaraan 15 teams deelnemen. De DEB heeft de taak om aan de start van het nieuwe seizoen de wedstrijden zo goed mogelijk in te roosteren. Daarbij rekening houdende met de voorkeuren van alle clubs. Helaas kunnen zij natuurlijk niet garanderen dat alle voorkeuren toegekend worden.
Zo heeft Tilburg Trappers bijvoorbeeld in november 2 wedstrijden op woensdag toegewezen gekregen als thuiswedstrijddag, terwijl de voorkeur op dinsdag ligt.

 

Na oplevering van het speelschema zijn wij in overleg gegaan en hebben we in samenwerking met de desbetreffende clubs afgesproken om de wedstrijden te verplaatsten naar de dinsdagavond.
Dat geldt voor de volgende 2 wedstrijddata:

  • Tilburg Trappers vs Saale Bulls Halle is verplaatst van woensdag 9 november naar dinsdag 8 november, 20:00 uur
  • Tilburg Trappers vs TecArt Black Dragons is verplaatst van woensdag 16 november naar dinsdag 15 november, 20:00 uur

 

Tijdens het opgeven van onze voorkeuren aan de DEB, heeft Tilburg Trappers goed gekeken naar het speelschema van Willem II. Veel van onze fans en sponsoren steunen onze buren namelijk ook, om die reden proberen wij altijd zoveel mogelijk rekening te houden met het schema van Willem II. In totaal spelen we 28 thuiswedstrijden in IJssportcentrum Tilburg en is het ons gelukt om slechts 2(!) wedstrijden gelijktijdig met Willem II te spelen. Het gaat om de volgende data:

  • Vrijdag 20 januari 2023: Willem II vs. FC Eindhoven
  • Vrijdag 3 februari 2023: Willem II vs. Helmond Sport

Alle overige 26 thuiswedstrijden van Tilburg Trappers vallen buiten het schema van Willem II en kan je dus genieten van beide teams.

 

Mogelijk zal er in januari nog een wijziging plaatsvinden, daarover volgt later meer info.
Voor het volledige actuele wedstrijdschema klik hier: www.trappers.nl/team/wedstrijdprogramma/

Komende zondag spelen we om 15:00 uur tegen de Moskito’s uit Essen. Kaarten voor de wedstrijd koop je hier:  Kies tickets – Ticketpoint