Terug naar Nieuws

Tilburg Trappers supporters bedankt

Beste Tilburg Trappers fan,

Zoals je gemerkt hebt, heeft het Corona virus ook Tilburg Trappers niet ongemoeid gelaten. Het onwaarschijnlijke gebeurde 2 weken geleden toen eerst de DEL-competities, daarna de Oberliga competitie en tenslotte de nationale competities werden stilgelegd. Het seizoen was per direct voorbij.

Voor eenieder, die Tilburg Trappers volgt, kunnen wij ons heel goed voorstellen dat het teleurstellend is dat het seizoen en een serieuze kans op de Oberliga titel seizoen 19/20, die haalbaar was, in één klap voorbij is. Maar wat denk je van onze spelers, technische staf en teambegeleiders. Voor hen is de huidige situatie een regelrechte mokerslag in hun gezicht. Trainingsarbeid van maanden is nutteloos gebleken, daar train en speel je niet voor.

Liever op een faire manier verliezen dan zo te moeten eindigen, met alleen de Oberliga Nord Meister titel en een eerste plaats in de play-off ranking. Gelukkig hebben we dat laatste nog op bescheiden schaal kunnen vieren.

Het bestuur leeft met jullie allemaal mee. Als Trappers fan ben je de vaste waarde voor de jongens die de prestatie moeten neerzetten en jullie kunnen “onze jongens” dit seizoen niet meer toejuichen en de spelers kunnen jullie niet meer bedanken voor jullie niet aflatende support. Maar neem van ons aan dat de spelers dankbaar zijn voor jullie wekelijkse aanwezigheid.

De focus van onze technische staf is inmiddels al gericht op seizoen 20/21 en zij zijn dan ook al druk bezig in kaart te brengen hoe wij een nieuw seizoen met een sterk team aan de start kunnen verschijnen.

Wij gaan jullie als echte fans de komende maanden meenemen in de ontwikkelingen die Tilburg Trappers doormaakt op weg naar dat nieuwe seizoen in de Oberliga Nord. Als liefhebber van de ijshockeysport voel jij je verbonden met de Trappers anders was je geen fan geweest en eigenlijk gaan wij er stilletjes van uit dat als je eenmaal “gevallen” bent voor de sport, je verbonden wil blijven met de Trappers. Onze wegen zullen zich dan in de toekomst blijven kruisen en wij zien je graag terug op (een van) onze wedstrijddagen.

Tot dat moment in deze hectische tijd vragen we je, om je naaste familie en je omgeving de komende tijd goed in het oog te houden. Stel gezond blijven of worden centraal. Denk wat vaker aan wat je voor de ander kunt betekenen. Als het aantal zieken als gevolg van het virus de komende weken over zijn hoogtepunt heen is, trek er wat vaker op uit en laat de wind door je haren waaien. Het wordt zomer, geniet daarvan want als die op zijn eind loopt zijn wij er weer voor jou. Wij bedanken je voor jouw vertrouwen in de club.

Met sportieve groet,

namens het algemeen bestuur,

Gert-Jan van den Nieuwenhoff

Voorzitter algemeen bestuur Stichting Tilburg Trappers.