Terug naar Nieuws

Tilburg Trappers en New Care Supplements verlengen samenwerking

New Care Supplements en de Tilburg Trappers verlengen dit seizoen hun intensieve samenwerking. Ook dit seizoen zal New Care Supplements de volledige selectie van de Trappers voorzien van adviezen over voeding en dopingvrij gecertificeerde voedingssupplementen. Frank Menue, directeur van New Care Supplements en groot fan van de Trappers, is in zijn nopjes met de samenwerking. ‘’De jongens werken overdag, trainen s ’avonds en spelen vaak 2 wedstrijden in het weekend. Het is prachtig dat we met New Care Supplements een bijdrage kunnen leveren aan een gezond en evenwichtig voedingspatroon van de selectie.’’

Voeding en sport zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Een gezonde en evenwichtige voeding helpt je beter presteren en zorgt voor sneller herstel. Uitgangspunt van New Care Supplements is niet voor niets dat de basis altijd ligt in een gezond en evenwichtig voedingspatroon. Voedingssupplementen kunnen extra ondersteuning geven. Om je te helpen om optimaal te presteren, biedt New Care Supplements een assortiment voedingssupplementen aan die afgestemd zijn op de behoefte van iedereen die met overtuiging aan sport doet en iedereen die op een andere manier een actief leven leidt. Of dat nou professioneel, als amateur of voor het plezier is.

Wie op vrijdag 4 oktober bij de thuiswedstrijd tegen TecArt BlackDragons was, heeft een folder gekregen waarmee je 20% korting op je New Care – aankoop krijgt en meteen deelneemt aan de loting voor een ijshockey-clinic bij de Tilburg Trappers. Daar komt nu nóg een actie bij. Maak een foto met jouw New Care – product, mail hem naar info@new-care.nl en ontvang een officiële Tilburg Trappers / New Care – wedstrijdbidon! Je mag hem ook op Instagram zetten en New Care Supplements taggen. Ben er snel bij, want op = op!

Kijk voor meer informatie over New Care Supplements op deze link.