Terug naar Nieuws

Steun Jan en geef!

2023 was pas vijf dagen oud toen de ijshockeywereld werd opgeschikt door het schokkende bericht dat er bij Jan Dalgic een kwaadaardige hersentumor was ontdekt.

Op de avond van zijn 25e verjaardag werd de indians-doelman met spoed naar het ziekenhuis in Hannover gebracht. Onderzoeken in het hospitaal leverde de schokkende diagnose op.

Om de kwaal te bestrijden is een operatie in een privékliniek in Hannover. Daar beschikt men over specialistische chirurgische mogelijkheden die Dalgic de beste kansen op herstel bieden. De kosten voor deze zware en complexe ingreep en de daaropvolgende revalidatie zijn torenhoog.

Om Jan en zijn familie (financieel) te ondersteunen bij zijn zwaarste en moeilijkste gevecht in zijn nog jonge leven is Hannover Indians een doneeractie gestart. Er kan op twee manieren geld worden overgemaakt:
– Via een overschrijving naar IBAN: DE61250700240031985501 ten name van EC Hannover Eishockey Spielbetriebs GmbH. Gebruik als omschrijving: Jan Dalgic the SAVE of his Life
– Via een Paypal betaling aan paypal@ech-ev.de met als omschrijving: Jan Dalgic the SAVE of his Life

Verdere acties ten gunste van Jan Dalgic en zijn familie worden voorbereid en zullen de komende dagen door de Indians worden aangekondigd. Namens Jan en zijn familie bedanken de Indians u voor uw steun en opbeurende woorden.

Steun Jan en geef!