Terug naar Nieuws

Reserveer je eigen stoel tijdens de Play-offs

Beste seizoenkaarthouder

De reguliere competitie loopt ten einde en de verschillende teams maken zich op voor de spannende play-offs. Afgelopen weekend heeft Tilburg Trappers zich tussen het carnavalsgedruis door het thuisvoordeel toegeëigend tijdens de eerste play-off ronde. De verkoop van de 1e play-off ronde start dan ook morgenochtend donderdag 15 februari om 10:00 uur.

Steun jij Tilburg Trappers tijdens de play-offs?

Vanaf de eerste play-off ronde is onderstaande procedure van kracht

Per Play-off wedstrijd wordt er automatisch een order voor u aangemaakt op uw vaste stoel.

U ontvangt daarvan een mail met betaalinstructie vanuit Ticketpoint. De 25% korting die u als seizoenkaarthouder ontvangt is hierin al verrekend.

Deze order dient betaalt te worden vóór de vastgestelde betaaltermijn.

LET OP: de vastgestelde betalingstermijn kan per wedstrijd verschillen. Wees hier attent op!

De betaling gaat via iDeal of creditcard.

Nadat we de betaling in goede orde hebben ontvangen, kunt u het E-ticket direct downloaden of als Mobile ticket opslaan in de TM (Ticketmatic)-app. Het ticket wordt ook naar uw mailadres verstuurd, waar u deze kunt downloaden als E-ticket of Mobile ticket.

Het is belangrijk dat we van elke seizoenkaarthouder het juiste emailadres hebben. Wilt u uw emailadres wijzigen? Meld u dan bij de Klantenservice van Ticketpoint.

Tip: Voeg reserveringen@ticketpoint.nl toe aan uw veilige afzenders, zodat u zeker weet dat u de mail met betalingsinstructie ontvangt.

Tekst gaat verder onder afbeelding

Regeling van de play-off series!!

De indeling van de play-off series is afhankelijk van de stand na de reguliere competitie. Van zowel de OLN als de OLS zijn er 8 teams gekwalificeerd. OLS heeft dit jaar thuisvoordeel bij een gelijke plaatsing.

Daardoor zijn de teams van de OLS genummerd met 1-3-5-7-9-11-13-15 en die van de OLN met 2-4-6-8-10-12-14-16.

Daar komt simpelweg een ranglijst 1 t/m 16 uit voort, waarbij in de achtste finale de koppeltjes 1 tegen 16 / 2 tegen 15 / 3 tegen 14 etc zijn gevormd, met de bovenste 8 met thuisvoordeel.

Na de achtste finale blijven er sowieso 8 teams over, die wederom een ranglijst vormen gebaseerd op die van de 1e ranglijst van 16.

In de kwartfinale worden dan de nr 1 en 8 / 2 en 7 / 3 en 6 etc.,  aan elkaar gekoppeld waarbij de hoogste 4 teams thuisvoordeel hebben. Voor de halve finale dezelfde procedure. 4 teams blijven over en worden gerangschikt op volgorde zoals deze 4 ook in de ranglijst van 16 teams stonden.

Voor de finale blijven er uiteraard 2 over waarbij het hoogstgeplaatste overgebleven team thuisvoordeel heeft.

Concreet voor de eerste ronde:

Tilburg Trappers heeft sowieso het thuisvoordeel verdiend tijdens de eerste play-off ronde. Nieuw dit seizoen is dat de play-offs tijdens de eerste ronde nog bestaan uit een best of 5,  en dat de kwartfinale, halve finale en finale gespeeld worden in een best of 7 serie.

De speeldata zullen dan zijn (onder voorbehoud):

Zondag 3 maart // Thuis

Dinsdag 5 maart // Uit

Vrijdag 8 maart // Thuis

Zondag 10 maart // Uit (optioneel)

Dinsdag 12 maart // Thuis (optioneel)

Voor de volledigheid de speeldata voor de kwart-, halve- en finale:

Speeldata kwartfinale: 15-3 / 17-3 / 19-3 / 22-3 / 24-3 / 26-3 / 28-3

Speeldata halve finale: 30-3 / 1-4 / 3-4 / 5-4 / 7-4 / 9-4 / 12-4

Speeldata finale: 14-4 / 16-4 / 19-4 / 21-4 / 23-4 / 26-4 / 28-4

KAARTVERKOOP NIET SEIZOENKAARTHOUDERS

De verkoop voor NIET seizoenkaarthouders begint elke play-off ronde twee (2) uur na de start van de verkoop aan seizoenkaarthouders. De verkoop voor kaarten voor de achtste finale van de play-offs start daarom ook morgenochtend donderdag 15 februari omstreeks 12:00 uur.