Terug naar Nieuws

Preview: Tilburg Trappers vs. Hannover Indians

Trappers extra gebrand op overwinning Hannover Indians

Het team van Tilburg Trappers maakt zich nu al op voor het spannende duel van komende zondag. In een thuiswedstrijd zal Hannover Indians het Tilburgse ijs betreden. Met ex-Trapper Parker Bowles in de Indians gelederen, én ex-Indians Brett Bulmer in het Tilburgse tenue, staat de fans een spannende confrontatie te wachten.

Met slechts één verloren wedstrijd op hun naam, zitten de mannen van Indians al lekker in de competitie. Afgelopen weekend wonnen ze thuis van Hammer Eisbären en uit in Essen van Moskitos met 5-7. Coach Len Soccio noemde zichzelf dan ook een tevreden man na de wedstrijd.

EXTRA GEDREVEN

Trappers speelde dit seizoen tot nu toe vijf wedstrijden en verloor afgelopen zondag tegen alle verwachting in van Crocodiles Hamburg. Normaal gezien hebben de gasten altijd weinig kans in het Tilburgse ijsstadion. De ‘boys in blue’ zullen des te gedrevener zijn om komende zondag de winst thuis te behouden.

BULMER VS. BOWLES

Niemand minder dan zijn teamgenoot Parker Bowles tipte Brett Bulmer over Trappers. De Canadees speelde in 2017-2018 voor Trappers en wist menige goal voor de Tilburgers te maken. Inmiddels is hij bezig aan zijn tweede seizoen voor Hannover Indians. Vorig jaar scoorde hij 27 goals en maakte hij 35 assists. De enige teamgenoot die hem toen voorbijstreef, was de sinds dit seizoen tot Trapper-omgeturnde Bulmer met 37 goals en 39 assists.

TRAPPERS VOOR DE WINST

Het belooft dus een spannende wedstrijd te worden zondag, met de ultieme clash tussen Indians’ en Trappers’ topspelers! De wedstrijd begint komende zondag om 15.00 uur en er zijn nog tickets beschikbaar. Kom dus naar IJssportcentrum Stappegoor en juich Trappers naar de overwinning! Want in eigen huis, behoudt Trappers de winst!