Terug naar Nieuws

Play Offs: Tilburg Trappers vs. EV Landshut (Game 3)

GAMEDAY

In Landshut heeft Tilburg Trappers, met een knappe zege, de stand gelijk weten te trekken in de finaleserie. Captain Ivy van den Heuvel nam de ploeg op sleeptouw en tikte in de dying seconds het bevroren rubber binnen voor de gelijkmaker. In de overtime die daaruit resulteerde had Tilburg Trappers slechts zes minuten nodig om de winnende goal achter goalie Patrick Berger te krijgen. Het was Kevin Bruijsten, de Man of the Match, die in de extra tijd zijn derde van de avond scoorde. “Logi gooide de puck richting de goal. Ik dacht dat hij over zou gaan en sloeg hem met mijn hand naar beneden. Hij viel precies voor mijn stick. In eerste instantie stopte hun keeper hem nog, maar in de rebound ging hij er alsnog in’, beschreef Kevin de winnende goal en waarmee hij zijn hattrick completeerde.

“Dat was natuurlijk vervelend, hoewel de 4: 4 zeker een terechte stand was. Ik kan niemand de schuld geven. We hebben een geweldig hockeyspel op hoog niveau gezien. Beide teams hadden hun kansen. We moeten ook reëel zijn . Landshut kan gewoon niet altijd winnen “, zei EVL-coach Axel Kammerer nadat Kevin in de extra tijd de ” Best of Five “-serie in evenwicht bracht.

Gezien het wedstrijdbeeld van game 1 en 2 kan het alle kanten op. Landshut is een enorm sterk team volgens Kevin Bruijsten en Bo Subr. K. Bruijsten noemt Landshut het beste team waar hij tot nu toe tegen heeft gespeeld in de twee jaar dat hij in de Oberliga speelt. Met twee teams die ontzettend gewaagd zijn aan elkaar worden de liefhebbers van onze sport in ieder geval op hun wenken bediend. Tilburg Trappers zal in eigen huis alle zeilen bijzetten om de voorsprong in de finaleserie te grijpen vanavond!

EEN UITVERKOCHT STADION?

Vanavond om 20:00 uur staan beide ploegen weer op het ijs op Stappegoor, waarbij de ondersteuning van de fans in Tilburg een doorslaggevende factor zou kunnen zijn!

Dus laten we zorgen dat de hal bomvol zit, want zo’n bomvol stadion werkt positief op Kevin Bruijsten. “Ik vind het leuk om in zo’n stadion te spelen waar de sfeer top is” zei hij na afloop van de wedstrijd in Landshut. Samen staan we sterk.