Terug naar Nieuws

VACATURE-ALERT BIJ HOOFDSPONSOR

Let’s build success together!

Onze hoofdsponsor Max ICT is een jong en dynamisch E-commerce bedrijf dat zich specialiseert in de online verkoop van ICT, CE en kantoorproducten voor zowel de zakelijke als de consumentenmarkt met een zeer breed en diep assortiment. Het assortiment telt inmiddels meer dan 3.000.000 producten waarbij alle bekende merken zijn vertegenwoordigd. Service, kennis en snelheid zijn van groot belang in de persoonlijke relatie met de klanten. Wegens snelle groei die zij in de afgelopen jaren meemaken, zijn ze op zoek naar nieuwe collega’s.

๐Œ๐ž๐๐ž๐ฐ๐ž๐ซ๐ค๐ž๐ซ๐ฌย ๐‹๐จ๐ ๐ข๐ฌ๐ญ๐ข๐ž๐คย |ย ๐Ÿ๐ฉ๐ฅ๐จ๐ž๐ ๐ž๐ง๐๐ข๐ž๐ง๐ฌ๐ญ

Maak deel uit van het dynamische team van onze hoofdsponsor Max ICT en laat je logistieke skills shinen! Picken, inpakken, hef- of reachtruck besturen โ€“ bij Max ICT doe je het allemaal!

๐–๐š๐ญย ๐›iedt Max ICT?
โ€ข Een salaris van minimaal โ‚ฌ 2.300,- o.b.v. 40 uur (exclusief ploegentoeslag)
โ€ข โ‚ฌ 2500,- persoonlijk ontwikkelbudget
โ€ข Mogelijkheden om certificaten te behalen voor hef- en reachtrucks
โ€ข Gratis cardio en krachttraining in eigen sportschool
โ€ข Een contract met groeikansen.
โ€ข Vers fruit

๐ƒ๐ข๐ญย ๐ฐ๐ข๐ฅย ๐ข๐ค!
Solliciteer direct door een e-mail te sturen naar:ย personeelszaken@maxict.nlย onder vermelding van ‘Sollicitatie Logistiek Medewerker’.

๐Œ๐ž๐ž๐ซย ๐ข๐ง๐Ÿ๐จ?
๐๐ž๐ค๐ข๐ฃ๐คย ๐๐žย ๐ฏ๐จ๐ฅ๐ฅ๐ž๐๐ข๐ ๐žย ๐ฏ๐š๐œ๐š๐ญ๐ฎ๐ซ๐žย ๐ก๐ข๐ž๐ซ:ย https://ow.ly/bcL850QcTGf
๐–๐ก๐š๐ญ๐ฌ๐š๐ฉ๐ฉ: 013 โ€“ 577 45 74.