Terug naar Nieuws

LIVESTREAM GAME 3 IN BUSINESS LOUNGE

Stream game 3 Rosenheim-Tilburg weer live te volgen in Loungebar

Kom zondag Tilburg Trappers vanuit de Loungebar aanmoedigen in Rosenheim! Deze all or nothing wedstrijd moet Trappers winnen, anders is het einde seizoen. De stream wordt vertoond in de loungebar en iedereen is welkom om te komen kijken.

Afgelopen dinsdag speelde Trappers de eerste wedstrijd tegen Rosenheim en ook toen was de stream te zien in de Loungebar. Zo’n honderd man verzamelde zich op Stappegoor en zocht, met een lekker bakkie koffie in de hand, een plekje in de bar. De stream werd niet alleen geprojecteerd op het grote scherm, maar was ook op de vele televisieschermen te zien. Kortom, iedereen had goed zicht.

 

Gaandeweg de wedstrijd werd koffie vervangen door bier. De sfeer veranderde van gemoedelijk geklets in een nagelbijtende zacht zoemende spanning, regelmatig onderbroken door een luide “Kom op!”. Handen grepen blind naar de nootjes, terwijl de blik nooit van het scherm afweek. Hoogstens bij de ronde bitterballen, dat men eventjes de ogen afwendde, om te voorkomen dat er misgegrepen werd.

Gedurende de avond klonk het “Die had er wel in mogen gaan!”, “Jaaaah!”, “Niet mooi, maar wel effectief” en “Ôôôh, dat is ook lekker…” In de pauzes klonk muziek en werd nog een extra rondje gehaald, met de luxe van een speciaalbiertje on the side.

Deze zondag zal het weer heel spannend worden. Tilburg zal alles op alles moeten zetten om te winnen. Kom dus naar Stappegoor om Trappers te steunen en aan te moedigen! Samen juichen we ze naar die overwinning toe!