Terug naar Nieuws

OVER 23 DAGEN JUBILEUM!

Het is bijna zover! Het weekend van 20 & 21 oktober staat in het teken van actie, samenkomen en feest bij Tilburg Trappers. Het programma:

Vrijdag 20 oktober:

🕧 12:30 – Training voor onze reüniewedstrijddeelnemers, waar de technieken worden afgestoft en strategieën aangescherpt.

🕖 20:00 – Het is tijd voor onze gewaardeerde genodigden om te genieten van de Oberliga-wedstrijd en de intense ijshockeyactie van dichtbij te ervaren.

 

Zaterdag 21 oktober:

🕕 18:00 – De ijsbaan is geopend. Iedereen is welkom om de wedstrijd bij te wonen en te genieten van deze reünie op het ijs. De horeca is open voor een hapje en een drankje.

🕖 19:00 – Het spektakel begint! Speeches, het voorstellen van onze fantastische oud Trappers spelers en een uitgebreide opkomst.

🕖 19:40 – 20:00 – Warming-up, waar onze spelers zich opwarmen om hun beste prestaties op het ijs te laten zien.

🕗 20:00 – De wedstrijd gaat van start!

🕙 22:00 – Na de wedstrijd is het tijd om de overwinning te vieren op onze feestavond in de bar en lounge. Muziek, plezier en geweldige sfeer gegarandeerd!

 

Dit weekend wordt onvergetelijk, en we hopen jullie allemaal te zien, of je nu een fanatieke supporter bent, een enthousiaste toeschouwer, of gewoon op zoek bent naar plezier en gezelligheid. Laten we de 85-verjaardag van Tilburg Trappers samen vieren!