Terug naar Nieuws

Nieuwjaarsboodschap

Beste en lieve Tilburg Trappers fans, fanatics, sponsoren, spelers, staf, medewerkers, vrijwilligers, ouders, recreanten en iedereen die Tilburg Trappers een warm hart toedraagt maar hier niet specifiek genoemd wordt.

Voor het derde competitie jaar worden onze spelers gehinderd en beperkt in hun mogelijkheden de competities te spelen, of te trainen zoals ze voorheen gewend waren.

Maar we weten eveneens dat een aantal van u het afgelopen corona jaar ook niet ongeschonden bent doorgekomen en dan bedoel ik dat corona zijn sporen in uw gezin of naaste omgeving heeft achtergelaten. Voor het tweede volle kalenderjaar, corona doet wat met het uithoudingsvermogen en de weerbaarheid van allen die er onder gebukt gaan. Voor een ieder die het betreft sterkte en kracht om met die wetenschap te leven.

Kijkend naar afgelopen competitiejaar draaide ons Oberliga goed mee in de bovenste regionen van de Nord competitie maar werden we in de halve finale van de play-offs uitgeschakeld.
Het bleek het laatste jaar van Bo Subr maar onfortuinlijk ook van Ryan Collier.

Het lange wedstrijdloze voorjaar en de zomer bleken een “blessing in disguise” in onze zoektocht naar een nieuwe coach, een nieuwe aanvaller en een nieuwe sponsor.

Dave Livingston die zijn sporen al eerder in Tilburg achtergelaten had volgde Bo op om de tandem met Josh te vormen “in de bank” en Brett Bulmer kwam van overzee om de aanvalskracht nieuw leven in te blazen.

Na een gewenningsperiode pikt hij nu wekelijks zijn goals en assists mee.

Een uitdaging hadden we na het vertrek van 2 trouwe hoofdsponsoren van de afgelopen jaren: Versteijnen en Van Esch Verf. Zij zijn ons na jaren van hoofdsponsorschap trouw gebleven als sponsor en businesspartner.
Een grote dank aan hen dat ze er toch bij betrokken willen blijven.
Ondertussen bloeide een oude liefde op bij een oud-hoofdsponsor van Tilburg Trappers. Dus we waren en zijn blij dat we voorafgaande aan de lopende competitie een partnership konden aangaan met Tricorp Workwear om het hoofdsponsorschap op te pakken voor minimaal 2 jaar.

Tot slot vonden we in de gemeente Tilburg een betrouwbare partner die zag welke financiële uitdaging we hadden door bijna een seizoen zonder publiek te moeten spelen. Genereus kwamen zij over de brug met een substantiele bijdrage in onze exploitatie.

Het is bij Tilburg Trappers niet louter het Oberligateam dat de klok slaat. In de jeugd wordt vanaf de zomer weer volop getraind en gespeeld. Een compliment hierbij aan alle ouders die zich hiervoor belangeloos inzetten.

En wat te denken van de Jumbo actie die we in de weken voor de kerst hebben gehad. Een mooi voorbeeld van uitstekend partnership.

Ons toekomst team onder leiding van Dennis en Levi spelen fantastische wedstrijden, gaan voor “goud” maar worden nu ook teruggeworpen onder een strikt corona regiem. De jeugdcompetities liggen stil en de kerstkampen zijn afgelast. Vol goede moed, maar ook die moesten helaas geannuleerd worden. Jammer, jammer na zo’n mooie start van het seizoen. Gelukkig kan er inmiddels wel weer getraind worden in de Irene Wusthal.

Het Oberligateam kon in het begin van het seizoen een aantal thuiswedstrijden ruilen met uitwedstrijden. Maar dat was tijdelijk en nu spelen ze weer gewoon thuis, helaas zonder publiek.
Een geluk; ze blijven in training en spelen. En ze staan nu 2e in de competitie, dat smaakt naar meer.

Het idee smaakt zoet als we in het vroege voorjaar ons toekomstteam als winnaar van de eredivisie kunnen feliciteren en ons Oberligateam zich kan mengen in de finalestrijd tijdens de play-offs. Houd dat beeld vast, trek je daaraan op, geloof daarin !!! Het moet en het gaat goedkomen. We willen weer volle zalen, elkaar in de armen kunnen vallen, de overwinningen vieren en dronken worden van geluk als we in welke competitie dan ook weer kampioen worden. De spelers willen het voor zichzelf en het team maar ook voor u, de fans, de sponsors en de liefhebbers. Tijdens de speeldagen moet het weer kolken in ons stadion en in de biergarten of lounge na de wedstrijd. Aan de gemeente en onze operationele organisatie zal het niet liggen.
Zij zorgen voor de juiste condities in de hal, voor de communicatie en de ticketing, de controle en de schoonmaak, de horeca en de muziek. Kortom de hele Trappers organisatie onder leiding van Ruud van Baast wil u na de harde lockdown opnieuw laten genieten van een onvervalst avondje of middagje Tilburg Trappers en dat gaat gebeuren, dat gun ik u allen van harte. Daar werken we met elkaar aan en daar wil ik met u op kunnen proosten. Daarom wens ik u allen een ongelofelijk goed, sportief maar beter 2022, in goede gezondheid dat blijft te allen tijde het belangrijkste

namens het bestuur en de raad van toezicht

Gert-Jan van de Nieuwenhoff

voorzitter algemeen bestuur Stichting Tilburg Trappers