Terug naar Nieuws

de Nationale Belmaanden van de VriendenLoterij

Beste vrienden van Tilburg Trappers,

Tilburg Trappers jeugd heeft al lang de wens om de jeugdopleiding van Trappers nog professioneler te maken, zodat de doorstroom van jeugdig talent naar het eerste team gewaarborgd blijft. Om dit te realiseren hebben wij geld nodig, nu en in de toekomst. Wij doen daarom mee aan de Nationale Belmaanden van de VriendenLoterij om deze wens te vervullen.

Op 20 februari vroeg in de avond kun je een telefoontje verwachten van één van onze leden met de oproep mee te spelen met de VriendenLoterij voor de jeugd van Trappers. De helft van de lotprijs gaat direct naar onze clubkas. En als deelnemer van de VriendenLoterij maak je maandelijks kans op fantastische (geld)prijzen.

Hoe meer loten we verkopen, hoe sneller we onze doelstellingen kunnen realiseren. Daar gaan we samen toch voor? De VriendenLoterij keert daarnaast een extra bijdrage uit aan de top-7 clubs en verenigingen die in februari de meeste loten heeft verkocht. Houd 20 februari dus je telefoon in de gaten en help de jeugd van Trappers!

Met vriendelijke groet,

Cees Oerlemans
Voorzitter Tilburg Trappers Jeugd

P.S. Weet je nu al zeker dat je mee wil doen? Mail dan je naam en telefoonnummer naar jeugd@trappers.nl, dan zorgen wij ervoor dat je als eerste gebeld wordt.