Terug naar Nieuws

Maatregelen gedurende alle Play-Off wedstrijden van kracht

Belangrijk!

Bij aanvang van de play-offs hebben we in verband met de drukte een aantal facilitaire maatregelen genomen. Deze maatregelen blijven vanaf nu de gehele play-offs van kracht.

1: Wanneer de reguliere zit- en staanplaatsen zijn uitverkocht zullen de staanplaatsen aan de boarding worden verkocht. Deze nieuwe staanplaatsen zijn op de grond afgezet met geel-zwarte tape. (dranghekken zijn vanwege de veiligheid niet toegestaan). We roepen iedereen met een staanplaats aan de boarding op, om achter het lint te blijven. Hierop zal worden toegezien door de security.

2: Rechts naast de DJ booth in de Biergarten is een extra toiletvoorziening geopend. Het betreft hier damestoiletten. Voor de heren zijn er buiten bij de Biergarten toiletten.

3: Door de toegenomen drukte mogen we gebruik maken van het parkeerterrein bij Fontys Hogescholen. Dit parkeerterrein is te vinden aan het einde van Stappegoorweg.

Het parkeerterrein zal één uur voor aanvang van de wedstrijd open gaan en u krijgt alleen toegang op vertoon van een geldig entreebewijs of geldige seizoenkaart voor de desbetreffende wedstrijd.

LET OP!!: het parkeerterrein sluit één uur na afloop van de wedstrijd. Hierna is op geen enkele manier het terrein nog te betreden!!