Terug naar Nieuws

Krefelder EV 81 e.V.?

DE GROTE ONBEKENDE

Van muggen meppen naar pinguïns pletten! Nadat Trappers vrijdag Moskitos Essen in eigen huis verslagen heeft met 4-3, gaan de boys in yellow naar Krefeld voor een eerste confrontatie met Krefelder EV 81.

JONGE HONDEN

Het is voor de derde keer in de geschiedenis van Krefeld dat ze naast het DEL-team een tweede team oprichten. De U23 speelt dit seizoen mee in de Oberliga Nord en dus vormt het team vol jonge Krefelder honden een nieuwe uitdaging voor Trappers.

Afgelopen vrijdag verloor Krefelder U23 van Rostock Piranhas in eigen huis (2-3). De goals kwamen van de sticks van Edwin Schitz, die vorig jaar nog in de DEL-ploeg van Krefeld speelde, en Jeremiah Luedtke (afkomstig van de universiteit van Alaska-Anchorage). Een oude bekende van Trappers staat in de goal: Sebastian Staudt.

SPELERSSTATISTIEKEN

Met twee goals op zijn naam voert Danny Stempher het lijstje van de spelersstatistieken voor Trappers aan. Samen met Reno de Hondt (1 assist en 1 goal) en Jordy Verkiel (2 assists) heeft Stempher 2 punten op zijn naam staan. Voor Krefelder heeft forward Adam Kiedewicz ook twee punten in totaal (2 assists).

Op de site van Krefelder EV 81 staat dat de U23 zich voorbereidt op een zware wedstrijd. De Rheinlandhalle zal goed vol zitten met Trappers- en Pinguïnfans die met een voordelige actie, van de Supportersclub Tilburg Trappers Fanatic, de wedstrijden voor zowel hun DEL als U23-ploeg voordelig kunnen bijwonen. Een uitstekende kans dus voor Trappers om de nieuwkomers te laten zien wat Tilburg waard is.

Voor de supporters die thuisblijven is deze uitwedstrijd in Krefeld vanaf 17:15 uur gratis  te volgen via een livestream.