Terug naar Nieuws

HLB Witlox Van den Boomen & Tilburg Trappers

3-jarig partnerschap HLB Witlox Van den Boomen en Tilburg Trappers

HLB Witlox Van den Boomen Adviseurs & Accountants wordt 3 jaar lang Businesspartner SILVER en ondersteunt Tilburg Trappers op het gebied van strategisch, bedrijfseconomisch en fiscaal advies, HRM- advies en salarisadministratie en jaarverslaggeving. Tijdens de laatste play-offwedstrijd gaf Ruud van Baast namens Tilburg Trappers (midden op de foto) de hand aan Gijs van Zon (links) en Edwin van Iersel (rechts) van HLB Witlox Van den Boomen op een 3-jarig partnerschap. Met een partner als HLB Witlox Van den Boomen kan Tilburg Trappers blijven groeien en verder professionaliseren. We zijn dankbaar voor hun vertrouwen en kijken uit naar een mooie samenwerking.

HLB Witlox Van den Boomen, de trotse Businesspartner SILVER van Tilburg Trappers, is een full-service financieel dienstverlener van formaat, verdeeld over zeven multidisciplinair ingerichte vestigingen in Brabant en Limburg.

Edwin van Iersel, partner bij HLB Witlox Van den Boomen: “Het is onze missie om ondernemers vol vertrouwen en toekomstgericht te laten ondernemen. Waarbij we oog hebben voor zowel de onderneming als ondernemer. Om dit waar te maken, bieden we inspiratie, vertrouwen en versterking aan ambitieuze ondernemers en hun onderneming. Met de gecombineerde kennis en kunde van circa 600 medewerkers voorzien wij ondernemers van hoogwaardig advies op het gebied van accountancy, fiscale, juridische, corporate finance en HR-vraagstukken. Zo ook voor Tilburg Trappers. Voor Tilburg Trappers als topsport- en jeugdsportorganisatie werken wij samen om hun ambities verder te verwezenlijken en ondersteunen hen daarbij vanuit onze multidisciplinaire samenwerking van specialisten.”

Gijs van Zon, partner HRM Advies: “Onze vestigingen in Brabant en Limburg hebben stevige lokale wortels. Onze partners en medewerkers komen zelf uit de regio, zijn sterk betrokken bij de lokale ontwikkelingen en spreken de taal van de ondernemer. Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen betekent voor HLB: bewust omgaan met mens, milieu en maatschappij. Wij steunen al jaren een aantal maatschappelijke organisaties, zoals nu ook Tilburg Trappers.”