Terug naar Nieuws

GAMEDAY: Tilburg Trappers vs. Rostock Piranhas

Trappers opent vanmiddag de jacht op Rostock Piranhas

Na het verlies van vrijdagavond, is Trappers vanmiddag op zoek naar revanche! Met Rostock Piranhas op het menu hoopt Tilburg de moraal weer een boost te geven met de vijfde overwinning van dit seizoen. De jacht op de roofvissen is geopend!

OVERWINNAAR

Tien keer eerder speelden Trappers tegen Rostock. En tien keer eerder kwam Tilburg als overwinnaar van het ijs. Alles wijst er dus op dat vanmiddag de ploeg van Bo Subr weer kan genieten van die overwinningsroes.

GEBRAND OP EEN OVERWINNING

Gemakzucht is echter gevaarlijk. Tot nu toe staat Rostock behaaglijk in de middenmoot van de Oberliga Nord-stand. Piranhas won drie van de vijf gespeelde wedstrijden. Afgelopen vrijdag delfde de club het onderspit tegen Hannover Scorpions (2-4). Dus ook Rostock is gebrand op een overwinning dit weekend.

OPVALLENDE SPELER

Opvallende speler bij Rostock is de Slowaak Roman Tománek. Uitkomend voor het nationale team van zijn thuisland, heeft de forward al een aardige reputatie. Vorig jaar speelde hij in Roemenië waar hij gemiddeld één punt per wedstrijd opleverde. Voor Rostock heeft de Slowaak tot nu toe vier goals gemaakt.

LESSEN VOOR DE TOEKOMST

Over afgelopen verloren wedstrijd is Trappers defensemen Jordy van Oorschot vrij nuchter: “We gaven de wedstrijd in zeven minuten uit handen. Tot de 1-1 was er niets aan de hand en speelden we prima. Toch is er geen enkele reden tot paniek. Dit is inherent aan het spelen met veel jonge jongens. Het zijn kleine dingetjes. Die leer je door te spelen.” Mitch Bruijsten gaf vrijdagavond toe dat er inderdaad meer in had gezeten. Des te meer kijkt de aanvaller uit naar de wedstrijd van vanmiddag: “Hopelijk trekken we hier lessen uit voor de toekomst, te beginnen met de wedstrijd tegen Rostock!

Vraag aan de coach

Heb jij een vraag aan een van de coaches na de wedstrijd? Stuur deze dan tijdens/na de wedstrijd via een privé-bericht op Facebook naar Tilburg Trappers en misschien stellen we jou vraag wel tijdens de persconferentie! Vergeet hierbij niet je naam en aan welke coach de vraag gericht is te vermelden.

Geblesseerde spelers

Boet van Gestel en Floris van Elten.