Terug naar Nieuws

GAMEDAY: Tilburg Trappers vs. EC Hannover Indians

Aan elkaar gewaagde Trappers en Indians in Tilburgs thuisduel

Vanmiddag speelt Trappers opnieuw een topwedstrijd tegen de huidige nummer vijf: Hannover Indians. Al eerder lieten de twee teams zien aan elkaar gewaagd te zijn en voerden ze de spanning op tot de laatste speelminuut. Kan Tilburg vandaag in eigen huis winnen van Indians?

Dit seizoen zijn Indians en Trappers zeker aan elkaar gewaagd. In oktober werd het 4-2 in Tilburg, in een wedstrijd waar pas in de derde periode afstand genomen kon worden van Hannover Indians. Vorige maand was het precies andersom, toen Indians in de derde periode juist terugkwam van een 2-4 achterstand en in de laatste zes minuten van de wedstrijd de score gelijktrok, en na penalty shots zelfs won.

LEARN FROM MISTAKES

Indians staat momenteel op plaats vijf, met negentien overwinningen en elf verloren wedstrijden achter de naam. Afgelopen vrijdag verloren ze de derby tegen Hannover Scorpions met 1-0. “We learn from our mistakes. As long as we’re learning, we’re getting better,” zei coach Len Soccio begin dit seizoen nog over verliezen.

PLAY WITH HEART

Ook Tilburg Trappers verloor de laatste keer dat ze in actie kwamen. Afgelopen dinsdag werd het 1-5 toen in eigen huis van Saale Bulls Halle werd verloren. “We didn’t deserve to win,” zei coach Livingston toen heel stellig. Hij noemde het spel van Trappers zelfs ‘lazy’. “The effort wasn’t there today: we didn’t play well enough, and we didn’t play with heart today. We’re going to have to change that!”

AFWEZIGEN

Bartek Bison speelt vandaag niet mee.

De wedstrijd begint vanmiddag om 15.00 uur en is live te volgen via Sprade TV (gratis voor seizoenkaarthouders en sponsoren).