Terug naar Nieuws

GAMEDAY: Oefenwedstrijd Tilburg Trappers vs. Krefelder EV 81

Trappers klaar voor eerste wedstrijd op eigen ijs

Het ijs op Stappegoor is er klaar voor en Tilburg Trappers is er klaar voor! Vanavond speelt Trappers de eerste (oefen)wedstrijd in eigen huis. Kan Tilburg opnieuw winnen van Krefeld’s U23 nadat ze vorige week hun eerste vriendschappelijke uitwedstrijd met 2-4 wonnen?

TIMING

Coach Bo Subr was achteraf niet ontevreden over de eerste oefenwedstrijd van Trappers tegen Krefelder EV 81. Vorige week troffen de twee Oberligaploegen elkaar in Krefeld. Tilburg won met 2-4. Subr: “We did some good things and we did some ugly things. The timing was not fully there. But it was our first game after a long time.

GOALS

De goals voor Trappers kwamen van de sticks van Bartek Bison, Danny Stempher, Wouter Sars (die een schot van Jordy Verkiel van richting veranderde) en Max Hermens. Voor Krefeld wist de Duitse U19 international Constantin Vogt de puck twee keer in het Tilburgse goal te werken.

WINNEN VAN TILBURG

Krefeldcoach Elmar Schmitz was in zijn nopjes na de wedstrijd. “Vooral de lijn met Maciek Rutkowski deed het die avond geweldig. Met deze opstelling valt er dit seizoen nog iets te winnen tegen Tilburg!

CLOSE GAME

Hoe enthousiast en hoopvol Schmitz ook is, hij beseft goed dat spelen tegen Trappers in eigen huis een héél ander verhaal is. “We zullen tot het uiterste van onze mogelijkheden moeten gaan willen we wedstrijd zo close houden als afgelopen vrijdag.