Terug naar Nieuws

Bob Teunissen treedt terug uit bestuur Tilburg Trappers

“Geen gemakkelijke beslissing”

Bob Teunissen treedt met onmiddellijke ingang terug als bestuurslid bij Tilburg Trappers. De oud-center blijft nog wel als lid van de technische commissie verbonden aan de ijshockeyclub uit de Kruikenstad.

De sympathieke center, die met zes landstitels, vier nationale bekers, drie Ron Bertelingschalen, 101 interlands en een Frans Henrichs Bokaal in september 2015 afscheid nam als speler van Tilburg Trappers trad in juni 2016 aan als bestuurslid technische zaken. In de korte periode dat hij deel uitmaakte van het bestuur veroverde  de Tilburgse ijshockeytrots voor de tweede opeenvolgende maal het kampioenschap in de Oberliga.

Voor Teunissen was het geen gemakkelijke beslissing om te nemen, maar uiteindelijk kwam de 36-jarige Wijchenaar tot de conclusie dat de combinatie van een drukke maatschappelijke baan, een jong gezin met twee opgroeiende kinderen en een zware bestuursfunctie die bij Tilburg Trappers bekleedde, niet langer te combineren waren. ‘Zaken half doen past niet bij mij. Deze functie moet je volledige aandacht hebben, zeker gezien de positieve ontwikkelingen binnen de club, maar deze tijd heb ik niet.’