Terug naar Nieuws

De DJ en mediateam hadden het er maar druk mee!

De dj bij Tilburg Trappers had het er druk mee. Hij kon gisterenavond negen keer de goal-tune van Tilburg Trappers draaien. Ook het mediateam zat niet stil en waren hard aan het werk om afbeeldingen te maken van het scoreverloop en deze zo snel mogelijk online te zetten. De ijshockeyers scoorden er twee periodes lustig op los tegen Herforder EV: 9-1.

TIEN

Na het afgelopen weekend moeizaam te hebben gewonnen in overtime van Herner EV Miners en op zondag slechts 16 minuten gespeeld te hebben bij de Saale Bulls Halle, alvorens dat de wedstrijd werd gestaakt, moest Tilburg Trappers op dinsdagavond weer aantreden. Nu tegen het team van Herforder EV, waar de Finse coach Risto Kurkinen met een team van vijftien spelers was afgereisd naar Tilburg. 2 Goalies, 4 verdedigers en 9 aanvallers stonden er op de wedstrijdsheet.

De toch al tobbende ploeg, de nummer 11 van de Oberliga Nord, kreeg al na 80 tellen de eerste treffer om de oren. Na precies 30 minuten spelen was het 8-0 en 56 tellen later alweer 9-0. Nog in dezelfde periode (37e minuut) wist de Letse import van Herford Rustams Begovs de hatelijke ‘nul’ van het scoreboard te halen.

Daarmee bepaalde hij de eindstand op 9-1, want in het verdere verloop werd niet meer gescoord en kon hij, met de tiende nederlaag op rij, terugreizen naar Herford.

De treffers van Trappers werden gemaakt door: Ties van Soest (3x), Jay Huisman (2x), Wouter Sars, Noah Muller, D’Artagnan Joly en Diego Hofland.

Ties van Soest vond het lastig om op het eind nog te blijven focussen als het zo makkelijk gaat. Hij scoorde drie keer en vanwege de hattrick moet hij een kratje bier doneren aan zijn team, vertelde hij tegen de verslaggever van het Brabants Dagblad. ‘Mijn eerste drie treffers dit seizoen pas, dus wel lekker.’ Wie het tiende Trappers-doelpunt maakt in een wedstrijd, moet ook trakteren. Maar daar lag het niet aan dat we de dubbele cijfers niet haalden.