Terug naar Nieuws

Voorbeschouwing: Eisbären Regensburg vs. Tilburg Trappers

ZWARE KLUS VOOR TRAPPERS IN GAME 2, UIT BIJ EISBÄREN REGENSBURG

Eisbären Regenburg maakte woensdag in de eerste play-offwedstrijd vanaf het eerste moment duidelijk dat het niet zomaar verslagen zou kunnen worden. De ploeg knokte voor wat het waard was tegen Tilburg Trappers. De Tilburgers wonnen wel maar het was met de kleinst mogelijke marge (3-2.) Game 2, vrijdag in Regensburg, belooft een pittige te worden.

EISBÄREN REGENSBURG

De Duitse formatie zal er alles aan doen om Trappers te laten zien dat er in Regensburg niets te halen valt. De ploeg heeft een sterke verdediging en heeft in Benjamin Kronawritter en Nikola Gajovsky ijzersterke forwards, die goals kunnen maken maar ook assists kunnen geven. Coach Igor Pavlov zag woensdag verschillende verbeterpunten. Hij gaat alles op alles zetten om zijn team net wat scherper te krijgen. Trappers was volgens Pavlov scherper en effectiever woensdag. Dat wil hij vrijdag na de wedstrijd niet weer constateren.

TILBURG TRAPPERS

Coach Bo Subr was onder de indruk van Regensburg. Hij was blij dat zijn team de overwinning er uit wist te slepen, woensdag. Ook hij zag verschillende verbeterpunten voor de tweede wedstrijd in deze serie. ‘’We stopped skating and got ourshelves in trouble. Later on we were a bit sloppy.’’ Subr wil zijn ploeg beter geconcentreerd zien.

2-0 OF 1-1, EEN WERELD VAN VERSCHIL

Er is Trappers alles aangelegen om ook de tweede wedstrijd te winnen. Een 2-0 voorsprong met een thuiswedstrijd in het verschiet, voelt wezenlijk anders dan 1-1. Niet dat een verliespartij het einde van de wereld is maar doel is zo min mogelijk energie te ‘verspillen’ op weg naar de finale. De wedstrijd tegen Regensburg begint vrijdag om 20.00 uur. Voor iedereen die niet meegaat in de bus, is er een mogelijkheid om de wedstrijd live te zien. In de lounge van het IJssportcentrum Tilburg is de wedstrijd te volgen en hoef je dus geen minuut te missen.