Terug naar Nieuws

Stand van zaken na de 1e wedstrijd Kwartfinale Play-Offs

Resumé van de andere kwartfinale Oberliga Play-Offs

Acht ploegen maken nog kans op de prestigieuze titel Oberliga Meister 2017-2018. Hoe verliep wedstrijd 1 in de andere drie series. Een overzicht…

Deggendorfer SC (#1 Oberliga Süd) vs Moskitos Essen (#5 Oberliga Nord)
(Deggendorf leidt serie met 1-0)

In totaal hield Deggendorf doelman Cody Brenner 203 minuten en 27 seconden zijn doel schoon in de play-offs. Andrej Bires was de eerste Moskito die hem klopte. Later deed Dominik Lascheit dit nog twee maal. Toch stapte Brenner en de sterkste ploeg uit de Oberliga Süd voor de vierde opeenvolgende keer als overwinnaar van het ijs. Wedstrijd 2 is vrijdagavond (aanvang 20.00 uur) in de Eishalle am Westbahnhof.

Starbulls Rosenheim (#2 Oberliga Süd) vs Hannover Scorpions (#4 Oberliga Nord)
(Scorpions leidt serie met 1-0)

Wat aartsrivaal Hannover Indians in de eerste ronde van de play-offs niet lukte, lukte de Scorpions wél: winnen in Rosenheim. De equipe van Dieter Reiss versloeg voor 2280 toeschouwers de nummer twee uit de Oberliga Süd met 1-4. Sean Fischer en Patrick Schmid hadden beiden drie punten voor Hannover.

Icefighters Leipzig (#3 Oberliga Süd) vs Selber Wölfe (#3 Oberliga Nord)
(Selb leidt serie met 1-0)

In de tweestrijd tussen de beide nummers 3 uit de Oberliga Nord en Süd is de tussenstand 1-0 in het voordeel van Selb. Leipzig kwam nog wel op voorsprong, maar via treffers van Florian Ondruschka, Achim Moosberger Dominik Kolb en Kyle Piwowarczyk werd het uiteindelijk 1-4 voor de jongens van HenryThom.

Stand na Kwartfinale Game 1 (21-3-2018)