Terug naar Nieuws

Update: seizoenkaarten en oefenprogramma

Koop snel je seizoenkaart!

Licht uit, muziek aan. Spotlights dansen over het ijs, een stem dondert door de ijshal, het gejuich zwelt aan. Eén voor één komen ze het ijs op, hun verbeten gezichten even verlicht door de opvlammende vuurkolommen aan weerszijde van het ijs. De fans schreeuwen hun namen mee met de omroeper. Dan verdwijnt hun zicht op het inmiddels felverlichte ijs even door een wereld van geel en blauw als een metersgroot doek over honderden hoofden wordt getrokken. Hun handen en gezang stuwen het doek naar boven en veranderen het erop afgedrukte logo in een kolkende en dansende aanmoediging voor hún spelers en hún club. Welkom bij een avond ijshockey! Welkom bij Tilburg Trappers!

SPORTIEF ENTHOUSIASME

En dan is de wedstrijd nog niet eens begonnen! Elke thuiswedstrijd van de Tilburgse ijshockeyclub wordt door ruim 2.500 trouwe fans bezocht, waardoor de ambiance in IJssportcentrum Tilburg bruist van een sportief enthousiasme dat zijn weerga niet kent. En nu is het jouw kans om daar onderdeel van te zijn!

WEES ERBIJ

Koop nu je seizoenkaart voor Tilburg Trappers en weet dat deze garant staat voor minstens 26 thuiswedstrijden en het ongeëvenaarde feest dat elke thuiswedstrijd opnieuw is. Maar wees er snel bij, want op moment van schrijven is al 85 procent van de beschikbare seizoenkaarten verkocht! Het is ook echt waar voor je geld: ijshockey is de snelste teamsport in de wereld. Het spel is hard en eerlijk. Er kan nooit sprake zijn van tijdrekken, want men speelt met zuivere speeltijd.

DUITSE OBERLIGA

Tilburg Trappers is al ruim tachtig jaar een icoon in Tilburg, én daarbuiten. Sinds 2015 speelt de club in de Duitse Oberliga. De eerste drie seizoenen wordt Trappers zelfs kampioen en ook de daaropvolgende jaren is het behalen van die cup dichtbij. Na de Nederlandse competitie ontgroeid te zijn, is de stap naar Duitsland duidelijk een groot succes!

DANK AAN DE FANS

Dit succes is deels te danken aan het vertrouwen en enthousiasme van de supporters. Het feit dat al 85 procent van de beschikbare seizoenkaarten verkocht is, is een hart onder de riem voor de club. Het is duidelijk dat het enthousiasme van de fans, ondanks alle vervelende beperkingen door Corona afgelopen seizoen, nog immer niet is uitgedoofd. Dank daarvoor!

KAARTVERKOOP OEFENPROGRAMMA

De kaartverkoop voor de thuiswedstrijden van Tilburg Trappers voorafgaande aan het nieuwe Oberligaseizoen start komende maandag 2 augustus 2021 om 10:00 uur. Het gaat hier om de wedstrijden tegen  Krefelder EV ’81 (10 sept),  DEL2-team EC Kassel Huskies (14 sept) en de ESC Wohnbau Moskitos Essen (19 sept).  Voor seizoenkaarthouders zijn deze wedstrijden gratis.

De oefenwedstrijd tegen het DEL2-team van oud-coach Bo Sübr) de Löwen Frankfurt op de open dag is gratis.

 


Koop  hier uw seizoenkaart 2021-2022

Staanplaats  of  Zitplaats

 


Koop  hier vanaf 3 augustus 2021 10:00 uur uw tickets voor het oefenprogramma

  Tickets thuiswedstrijden