Terug naar Nieuws

TRICORP nieuwe hoofdsponsor Tilburg Trappers

Tricorp Workwear is met ingang van het ijshockeyseizoen 2021-2022 de nieuwe hoofdsponsor van Tilburg Trappers. De marktleider op het gebied van werkkleding heeft zich voor minimaal twee jaar aan de drievoudig Oberliga kampioen verbonden.

De leverancier voor werkkleding volgt Versteijnen Logistics en Vanesch Verf Groep op als hoofdsponsor. ‘Versteijnen Logistics en Vanesch Verf zijn zeer waardevolle en betrouwbare sponsoren voor ons’, vertelt Ruud van Baast, algemeen directeur van Tilburg Trappers. ‘Hoewel ze niet meer zoals de afgelopen vier ijshockeyjaargangen met hun naam op het shirt prijken, blijven ze wel aan de Trappers verbonden. We zijn enorm dankbaar voor het vertrouwen van deze beide Tilburgse ondernemingen.

‘Blij dat we terug zijn’

Al ruim 20 jaar is Tricorp actief betrokken bij Tilburg Trappers en de ijshockeybond. Zo is Tricorp in het verleden jarenlang hoofdsponsor geweest van de ijshockeybond. Na Destil heeft Tricorp samen met Versteijnen Logistics en Vanesch Verf een jaar lang als hoofdsponsor van de Trappers gefungeerd. De laatste seizoenen heeft Tricorp geen deel uitgemaakt van dit sponsortrio. Nu is Tricorp terug als enige hoofdsponsor.

De afgelopen drie jaar is Tricorp hoofdsponsor geweest bij de Duitse voetbalclub VfL Bochum 1848. Daar heeft Tricorp haar doel behaald: kampioen worden en promoveren naar de 1e Bundesliga! Nu keert Tricorp terug naar de Nederlandse sportwereld en kiest de leverancier van werkkleding voor een partnership met PSV en het hoofdsponsorschap bij Tilburg Trappers. Tricorp zegt hierover het volgende: “Bij PSV kunnen we in onze eigen skybox klanten ontvangen en genieten van het Nederlandse voetbal. Bij Trappers gaan we onze dealers en dragers kennis laten maken met ijshockey en voor de durfals die het zelf willen proberen, organiseren we clinics! En natuurlijk gaan we zorgen voor onvergetelijke avonden, want het ijshockey is en blijft een unieke sport. We zijn dan ook blij dat we terug zijn!