Terug naar Nieuws

Tribunes mogen weer deels gevuld worden

Tijdens de persconferentie op dinsdagavond kwam er groen licht voor Tilburg Trappers. Tijdens het dubbel weekend tegen Erfurt mag het stadion weer deels gevuld worden met supporters. Dit is positief nieuws nadat we bijna 3 maanden lang geen toeschouwers mochten ontvangen.

De versoepelingen zorgen ervoor dat we maximaal 1/3 aan bezoekers in het stadion mogen toelaten, rekening houdende met de 1,5 meter regel. Dit betekent dat we de meeste seizoenkaarthouders de kans kunnen geven om een plek in het stadion te reserveren. Meer informatie zal z.s.m. worden verstuurd naar al onze seizoenkaarthouders, deze zullen ten alle tijden voorrang hebben om een stoel te reserveren.

Er wordt gewerkt met een online code waarbij seizoenkaarthouders per wedstrijd een plaats kunnen reserveren zolang er nog beschikbaarheid is. Mocht de beschikbaarheid het toelaten, dan kan je een plek bemachtigen voor de wedstrijden op zaterdag en zondag. Houd dus je mail goed in de gaten en lees deze zorgvuldig door.

Dit heeft gevolgen voor de vrije verkoop. Mochten seizoenkaarthouders hun plek niet verzilveren tot 24 uur voorafgaand aan de wedstrijd, dan worden deze stoelen ook vrijgegeven in de losse ticketverkoop. Dit betekent dat 24 uur voorafgaand aan de wedstrijd zowel seizoenkaarthouders als overige fans nog de kans hebben om een ticket te reserveren en Tilburg Trappers aan te komen moedigen in het stadion.

Fans met gekochte losse tickets krijgen in de loop van de week een persoonlijk bericht.

Wijziging wedstrijdtijden i.v.m. horeca sluitingstijd 22:00 uur
Zaterdag 29 januari Tilburg Trappers vs TecArt BlackDragons                       Puckdrop 17:00 uur
Stadion open om 15:30 uur.

Zondag 30 januari Tilburg Trappers vs TecArt BlackDragons                          Puckdrop 15:00 uur
Stadion open om 13:30 uur.

Toegangseisen
De 3G regel zal van toepassing zijn, dat betekent dat je een coronabewijs nodig hebt waarin je aantoont gevaccineerd, getest of genezen te zijn van Covid-19. Houd 1,5 meter afstand, ook wanneer je plaats neemt op de tribune. Dragen van een mondkapje is verplicht wanneer je verplaatst.