Terug naar Nieuws

Trappers contracteert nieuwe aanvaller

Trappers versterkt aanval met Nardo Nagtzaam

Tilburg Trappers heeft zijn vijfde aanwinst voor het nieuwe seizoen binnen. De tweevoudig Oberliga kampioen bereikte zaterdag een akkoord met Nardo Nagtzaam.

‘Het is prettig om een speler met zijn ervaring en kwaliteiten toe te kunnen voegen. Ik ben dan ook heel blij met zijn komst’, reageert bestuurslid technische zaken Bob Teunissen. ‘Het geeft onze selectie aanvallend een flinke impuls die we goed kunnen gebruiken. Nardo schaatst heel goed, is superfit, heeft een neusje voor de goal, maar stelt ook ploeggenoten in staat te scoren.

Nagtzaam speelde het afgelopen seizoen voor Manchester Storm (Britse Elite Ice Hockey League) en Moskitos Essen. Met deze laatste ploeg bereikte de geboren Nijmegenaar de halve finale van de play-offs. In vier duels bleek Trappers echter een maat te groot. In drie onderlinge confrontaties met Tilburg tekende hij voor een doelpunt en een assist. Tevens was hij namens Oranje actief op het wereldkampioenschap in het Noord Ierse Belfast.

De 27-jarige center, die ook als leftwinger uit de voeten kan, stond in de belangstelling van verschillende teams, maar gaf de voorkeur aan een overstap naar de club uit de Kruikenstad. Eerder versterkten Alexey Loginov, Max Hermens, Brock Montgomery en Parker Bowles al de gelederen van de formatie van coach Bo Subr.