Terug naar Nieuws

TILBURG TRAPPERS ZOEKT VERSTERKING

Omdat wij als club zo hard groeien zijn we opzoek naar versterking. Samen met een team vrijwilligers wisselen jullie de thuiswedstrijden af en kun je van een heerlijk potje ijshockey genieten. Zit er een functie bij wat echt bij jou past of wil je hier meer ervaring in opdoen? Meld je aan via communicatie@trappers.nl en sluit aan bij het winnende team!

Hulp opkomstshow

Heb je een seizoenkaart en vind je het leuk om een handje te helpen bij de opkomst? Tilburg Trappers heeft elke thuiswedstrijd een opkomstshow met licht, geluid, vlammen en de bekende Bucky luchttunnel. Hiervoor hebben we een groepje vrijwilligers nodig die helpen om de luchttunnel af te breken en het ijs weer vrij te maken. Voordeel: je kunt de spelers van dichtbij bewonderen en je bent weer op tijd op je stoel om van de wedstrijd te genieten.

Commentator

Elke thuiswedstrijd wordt live uitgezonden door i13 media via SpradeTV. Voor verslaggeving tijdens onze thuiswedstrijden zijn we op zoek naar een communicatief vaardig persoon die de Engelse taal beheerst. Daarnaast heb je kennis van ijshockey en Tilburg Trappers om met tweeën het commentaar te verzorgen. Vind je het leuk om een plekje te bemachtigen met het beste uitzicht in het stadion? Neem contact met ons op!

Stadion DJ

Weet jij veel van muziek en vind je het leuk om tijdens de thuiswedstrijden de fans op te zwepen met gave tunes? Wanneer het spel stil ligt zorg jij vanuit de stadion DJ-booth ervoor dat het een feestje wordt in het stadion en breng je de sfeer naar de top. Je mag je ook als duo aanmelden!

Stadionspreker

Heb jij een goede stem en weet je het publiek te pakken? Dan is de positie stadionspreker wel iets voor jou! Bij opkomst introduceer je de spelers en zorg je ervoor dat het publiek met jou mee gaat klappen. Daarnaast kom je ook dicht bij de spelers door ze te interviewen tijdens de pauze en na afloop. Dit wordt live uitgezonden via SpradeTV.

Verkoop merchandise (oproep)

Bij iedere thuiswedstrijd staat er bij de ingang een merchandise punt waar toffe Tilburg Trappers artikelen worden verkocht. Voordat de eerste supporters binnen komen druppelen zet je alles klaar. Daarbij ben je ook het eerste aanspreekpunt en dien je op een gastvriendelijke manier de supporters van informatie te voorzien. Wanneer de wedstrijd begint, ruim je alles netjes op en kun je van de wedstrijd gaan genieten.