Terug naar Nieuws

TILBURG TRAPPERS GROEIT

Waar ons ijshockeyteam een ontzettend druk schema heeft, blijft de organisatie zelf natuurlijk niet achter. Door de snelle groei die Tilburg Trappers doormaakt nemen ook de werkzaamheden rondom de wedstrijden steeds meer toe. Met de play-offs voor de boeg zijn we daarom op zoek naar enkele nieuwe vrijwilligers die onderdeel zouden willen uitmaken van Tilburg Trappers!

Stadionspeaker

Tilburg Trappers is op zoek naar een back-up stadionspeaker die bij uitval van onze vaste stadionspeakers kan invallen. Als stadionspeaker zorg jij dat de sfeer in de hal op niveau blijft en ben je ook verantwoordelijk voor het overbrengen van belangrijk nieuws tijdens wedstrijden. Contact met onze trouwe fans is hierin van groot belang en we verwachten van jou dat je gevoel hebt bij het creëren van interactie met onze bezoekers

Ben jij de gangmaker op elk feest en weet jij iedereen altijd te enthousiasmeren?
Neem dan nu contact op met info@trappers.nl

Horecamedewerker

Tilburg Trappers zoekt vrijwilligers die zo nu en dan bardiensten kunnen draaien in onze hal. Hiermee zorg jij dat al onze gasten zich welkom voelen en ben je een belangrijk onderdeel van onze gastvrijheid.

Ben jij enthousiast en op zoek naar een uitdaging. Kun jij hard werken, je flexibel opstellen en je weg vinden in de horeca?
Neem dan nu contact op met horeca@trappers.nl​

Radiokamer

Heb je ervaring als dj en vindt je het leuk om tijdens de wedstrijden van Tilburg Trappers de muziek te verzorgen?
Je bent in overleg afwisselend inzetbaar bij wedstrijden van de Oberliga en Beneliga.

Ben je gemotiveerd en wil je het team en de fans opzwepen met gave tunes?
Neem dan nu contact op met info@trappers.nl