Terug naar Nieuws

THE BOYS ARE BACK IN TOWN!

Jubileumweekend 80-jarig bestaan Tilburg Trappers.

Vrijdagavond 22 februari om 20.00 uur is het zover. Dan klinkt het eerste fluitsignaal van een speciale jubileumwedstrijd tussen oud gedienden ter ere van ons 80-jarig bestaan. Met deze wedstrijd geven we een kickstart aan het jubileumweekend die vanaf dan van start gaat.

In de speciaal voor deze gelegenheid ontwikkelde shirts zullen oud-spelers van Trappers het tegen elkaar opnemen en laten zien dat ze het ijshockey nog niet verleerd zijn. Met bijzondere deelnemers als Joe Simons, Bob Teunissen en Josh Prudden belooft deze avond een memorabele te worden. Het Oberliga team van Tilburg Trappers zal ter ere van het 80 jarig bestaan dat weekend (zondag 24 februari 15.00 uur) ook spelen in de unieke jubileumshirts. Elders in dit artikel lees je hoe je dit shirt kunt bemachtigen.

Een toegangskaartje voor deze wedstrijd is te verkrijgen voor €5,00.  LET OP: seizoenkaarthouders ontvangen een vouchercode om tegen een gereduceerd tarief een kaart te verkrijgen.

BESTEL HIER TICKETS

BESTEL NU JOUW UNIEKE JUBILEUM SHIRT

Vanwege het 80-jarig bestaan van Tilburg Trappers hebben we een uniek jubileum shirt laten ontwerpen. Dit shirt komt in drie varianten en zal gedragen worden tijdens de jubileum wedstrijd op vrijdag 22 februari en tevens door het Oberliga team tijdens de wedstrijd op zondag 24 februari tegen EC Hannover Indians.

LET OP: van diegenen die het shirt in bezit willen hebben tijdens het jubileumweekend moeten we uiterlijk zondag 27 januari de order ontvangen hebben.

Van orders die later dan deze datum door ons worden ontvangen kunnen wij niet garanderen dat deze vrijdag 22 februari worden/zijn geleverd. Uiteraard is levering na het jubileumweekend ook mogelijk.

Vanaf nu kan ook jij dit unieke shirt (€65,-) bestellen!

Voor volwassen zijn ze verkrijgbaar in de maten S t/m 4XL. Ook kindermaten kunnen worden geleverd. Bij de bestelling moet dan ook de confectiemaat worden doorgeven, zodat deze kunnen worden omgezet naar de juiste maat in fanshirt.

Stuur onderstaande info s.v.p. per mail naar info@trappers.nl

  • Shirt A – wedstrijdshirt Oberliga 24 februari,
  • Shirt B – thuisshirt jubileumwedstrijd 22 februari of
  • Shirt C – uitshirt jubileum-wedstrijd 22 februari.
  • Maat
  • Nummer
  • Naam