Terug naar Nieuws

STAMMTISCH-AVOND 2022

Op donderdagavond 25 augustus, om 19:30 uur, zal er weer een Tilburg Trappers Stammtisch-avond plaatsvinden voor al onze fans, volgers en vrienden. Vorig jaar konden jullie de Stammtisch-avond online volgen wegens de covid-19 maatregelen. Maar dit jaar mogen wij jullie weer ontvangen in de Business Lounge van IJssportcentrum Tilburg! 

Algemeen directeur Ruud van Baast zal de avond aftrappen met een korte introductie en zal de stand van zaken, plannen, ideeën en veranderingen met jullie delen. Samen blikken we even terug op het lastige seizoen van afgelopen jaar, maar kijken daarna vooral vooruit op het komend ijshockeyseizoen en beantwoorden we graag de vragen die aanwezig zijn.

Onze nieuwe coach, Doug Mason, zal zichzelf voorstellen en uiteraard zal de hele selectie aanwezig zijn, inclusief de nieuwe spelers Cedrick Andree, Mikko Virtanen en Connor Sills. Ben je benieuwd of de spelers al helemaal op elkaar ingespeeld zijn? Tussen 19:00 – 19:30 uur kun je een kijkje nemen bij de training!

Op deze avond kun je de munten nog inleveren voor een consumptie. De resterende munten kun je alvast op de nieuwe Trappers Betaalpas zetten. Het aanschaffen van de pas bedraagt een borg van €3,- en kan het gehele seizoen ingezet worden.

Locatie Business Lounge IJssportcentrum Tilburg
Tijdsplanning Ontvangst 19:00 uur
Start 19:30 uur
Einde 23:00 uur
Genodigden Iedereen die Trappers een warm hart toedraagt

 

Ben jij nieuwsgierig naar alle ontwikkelingen en/of heb je vragen? Kom dan naar de Stammtisch-avond van Tilburg Trappers op 25 augustus!