Terug naar Nieuws

Preview: Tilburg Trappers vs. Moskitos Essen

Volgende thuiswedstrijd Trappers tegen ‘verrückte’ Moskitos

Geen beter begin van het weekend dan een mooie pot ijshockey! Vrijdagavond gaat het weer los in de ijshal van Tilburg Trappers, als Moskitos Essen op bezoek komen. De gasten geloven dat alles mogelijk is, als je er maar voor vecht. En Trappers is klaar voor die uitdaging!

“De sport ijshockey is ‘verrückt’! Maar als je maar hard genoeg werkt, heb je altijd een kans.” Afgelopen weekend won Moskitos beide wedstrijden. Coach Frank Petrozza keek dan ook gelukzalig voor zich uit tijdens de persconferentie in Herne, waar ze net met 2-5 hebben gewonnen. “We hebben ervoor gevochten! Dat is ook wat ik tegen het team zeg: als wij ervoor vechten dan kan alles!”

KÖNIGSTRANSFER MITCH BRUIJSTEN

Die zondagavond maakte ex-Trapper Mitch Bruijsten ook zijn eerste officiële competitiegoal voor zijn nieuwe club. Hij wordt de ‘Königstransfer’ van het jaar genoemd en Petrozza noemt Bruijsten precies dat wat ze zochten. De Tilburgse spelers (en fans) weten maar al te goed wat de kwaliteit van Mitch is en zullen zich daar goed op voorbereiden.

NO GIMME GAMES

“Listen,” zegt Trapperscoach Dave Livingston over de competitie van dit jaar: “This year the league is a totally different league. It’s not like the past years, it’s very, very equal. And it’s a good league this year. The fans should come out to see all the games, because every game is going to be a challenge. There will be no ‘gimme games’ and that’s what our guys have to get used to too. We have to play sixty minutes and win every week.”

De strijdplannen liggen klaar, de schaatsen zijn geslepen. De wedstrijd begint vrijdag om 20.00 uur en er zijn nog kaarten. Kom Trappers dus aanmoedigen en help ze naar die overwinning!

GEBLESSEERDE SPELERS

Zowel Danny Stempher (upper body) als Ian Meierdres (lower body)  zijn licht geblesseerd en hun terugkeer op het ijs wordt door de medische staf van dag tot dag bekeken. Wat betreft de geblesseerde Bartek Bison kan nog geen termijn van terugkeer worden gegeven. Ook (de nog niet gecontracteerde) Kevin Bruijsten is weer aan ijstraining begonnen.