Terug naar Nieuws

ONTWIKKELINGEN RONDOM WEDSTRIJDEN

TRAPPERS SHOOT-A-PUCK

Ter vervanging van het puck gooien introduceren we het Trappers Shoot-A-Puck spel waarbij je een serieuze geldprijs kan winnen! Koop lootjes aan de balie naast de merchandise-stand en maak kans om tijdens de pauze tussen de eerste en tweede periode vanaf de middenstip 1 puck op het doel te mogen schieten. Schiet jij deze door het gat in onze goal? Dan win je de gehele jackpot!

  • Een lot kost twee euro. Hiervan gaat de helft naar de jeugd van Tilburg Trappers en de andere helft in de jackpot.  
  • Per wedstrijd worden er 3 lootjes getrokken. Er mogen dus 3 deelnemers een poging wagen vanaf de middenstip.
    Iedere deelnemer schiet 1 puck vanaf de middenstip.
  • Tijdens de eerste periode worden de drie getrokken nummers door de stadionspeaker omgeroepen. Deze personen worden direct na de eerste periode bij de trap aan de zijde van de kleedkamer verwacht.
  • De eerste wedstrijd zal de jackpot een startbedrag bevatten van 250 euro plus de helft van de opbrengst van de lotenverkoop. Indien niemand raak schiet schuift gehele jackpot, inclusief de helft van de opbrengst van de lotenverkoop door naar de eerstvolgende thuiswedstrijd.
  • Indien meerdere deelnemers raak schieten, wordt de pot van die wedstrijd gedeeld.
PERSCONFERENTIE

Zoals tijdens de afgelopen stammtischavond aangegeven zal de persconferentie een wat andere vorm krijgen dan de afgelopen jaren. Door het verplaatsen van de persconferentie naar de corridor op de eerste verdieping willen we onze gasten in de lounge de keuze geven hier wel of niet bij aanwezig te zijn. Tevens is de aanwezige pers welkom om hierbij aan te sluiten.

Momenteel zijn we druk bezig met het aanleggen van alle benodigde onderdelen om de persconferentie live te streamen naar de schermen boven de Biergarten bar. Ondanks dat het nog niet zeker is dat dit voor aankomende vrijdag gaat lukken, zijn onze mensen hard aan het werk om dit zo snel mogelijk te realiseren.

Een ander nieuw element is dat we onze volgers en fans willen betrekken bij de persconferenties. Stuur je vraag tijdens de wedstrijd via een privé-bericht op facebook naar Tilburg Trappers en misschien wordt jouw vraag wel gesteld! Vergeet hierbij niet je naam te vermelden en aan welke coach de vraag gericht is.