Terug naar Nieuws

Oefencampagne 2019-2020

Trappers treft Füchse Duisburg in oefencampagne

Tilburg Trappers heeft Füchse Duisburg gestrikt als oefenpartner in de voorbereiding op het nieuwe seizoen. De twee clubs treffen elkaar op vrijdag 13 september in Duisburg (aanvang 19.30 uur). Twee dagen later is IJssportcentrum Stappegoor (openingsface-off 15.00 uur) het decor voor de return.

Niet voor het eerst, en ongetwijfeld niet voor het laatst, hebben beide ploegen elkaar gevonden voor een oefenduel. Met uitzondering van de voorbije ijshockeyjaargang troffen Tilburg en Duisburg elkaar elk jaar in de aanloop naar het nieuwe Oberliga seizoen. De stand in onderlinge ontmoetingen is 5-1 in Duits voordeel. Enkel op zondag 24 september 2018 slaagde Trappers erin Duisburg een hak te zetten (2-7)

Voor Diego Hofland wordt de dubbele ontmoeting met de Füchse een weerzien met zijn voormalig werkgever. De 28-jarige winger verdedigde het afgelopen seizoen de kleuren van Duisburg. Hij verzamelde 40 punten (13 goals en 27 assists) in 42 duels voor de ploeg uit het Ruhrgebied. Hofland tekende onlangs een eenjarig contract in Tilburg.

We willen iedereen wijzen op het feit dat we alleen oefenwedstrijden communiceren die door alle partijen bevestigd zijn. Volg onze sociale kanalen om op de hoogte te blijven van al het Trappers nieuws!