Terug naar Nieuws

Oberligaseizoen 2019-2020

Oberliga licentie Trappers probleemloos geaccepteerd

Het vertrouwen van de Duitse IJshockey Bond (DEB) in Tilburg Trappers is groot. De vice-kampioen ontving samen met 18 andere clubs opnieuw de licentie voor het komende Oberliga seizoen.

De licentiecommissie van de DEB ziet erop toe, dat de clubs voldoen aan de door de Bond opgestelde licentie-eisen. Wie daar niet aan voldoet loopt het risico bestraft te worden. Vijf clubs, waaronder Hannover Indians en ECC Preussen Berlin, moeten binnen 14 dagen aanvullende informatie aan het controle-orgaan verstrekken.  Volgens opgave van het Duitse (online) tijdschrift Eishockey News werd de licentie-aanvraag van ERC Sonthofen Bulls (Oberliga Sud) geweigerd.

OPEN DAG

De Trappers Open Dag wordt dit jaar gehouden op zondag 15 september. Het evenement vindt plaats in en rondom het IJssportcentrum Stappegoor. De Open Dag is gratis toegankelijk. Alle supporters van Tilburg Trappers zijn van harte uitgenodigd om samen het nieuwe seizoen in te luiden. Tijdens de Open Dag oefent de equipe van coach Bo Subr tegen Füchse Duisburg.