Terug naar Nieuws

Nieuws over seizoenkaart en fanshirts

 

Op het moment dat je een seizoenkaart van Tilburg Trappers hebt gekocht, krijg je van Ticketpoint een email met daarin de keuze om je seizoenkaart op je mobiel of op je Apple watch te downloaden.

Het voordeel hiervan is dat je geen fysiek pasje meer op zak hoeft te hebben maar de seizoenkaart altijd vanaf het scherm op je mobiel gescand kan worden. Op deze manier heb je hem dus altijd bij!

Hoe werkt het?

Voor meer uitleg over mobiele tickets en seizoenkaarten en hoe je ze het beste kunt bewaren, klik Hier.
Als je zelf een keer niet kunt, kan je ook je seizoenkaart digitaal “uitlenen”.
Meer informatie over het digitaal delen van je seizoenkaart vind je Hier.
Je seizoenkaart kan slechts 1 keer per wedstrijd gescand worden dus let op met uitlenen.

Zijn er nog andere mogelijkheden?

Voor supporters die geen beschikking hebben over een mobiele telefoon is er nog een andere mogelijkheid:
Op dinsdag 21 en donderdag 23 augustus kunnen diegenen die een fysieke seizoenkaart nodig hebben, deze komen ophalen tussen 18.30hr en 20.00hr op de 1e etage van het ijssportcentrum. Voor degenen die niet de mogelijkheid hebben de 21e of de 23e te komen: voorafgaand aan iedere thuiswedstrijd kan de seizoenkaart worden opgehaald (vanaf één uur voor aanvang aan de buitenkassa).

Voorverkoop fanshirts

Ook zal op 21 en 23 augustus tussen 18:30hr en 20:00hr de voorverkoop van de fanshirts plaatsvinden. Op deze avonden heb je de gelegenheid om de shirts te passen en de juiste maat te bestellen. Nieuwe shirts kunnen op dat moment besteld worden voor €60,- (de prijs gedurende het seizoen wordt €65,-). Let op, deze moeten gelijk met het bestellen betaald worden.

Ben je niet in de gelegenheid om te komen?

Als je niet in de gelegenheid bent om te komen passen dan kan je het shirt ook per
e-mail met korting bestellen. Vermeld daarbij of je het uit of thuis shirt wil, het rugnummer en de naam die je er op wil. De pasvorm is t.o.v vorig jaar ongewijzigd gebleven. Mail voor 25 augustus 2018 naar info@trappers.nl om gebruik te maken van de aanbieding. Vanaf 26 augustus zijn de shirts alleen nog maar te bestellen voor de reguliere prijs (€65,-)

De verwachte levertijd van de shirts zal tussen de vier en zes weken zijn.

Voorbeeld thuisshirt en uitshirt