Terug naar Nieuws

Maak kennis met: Max ICT – Hoofdsponsor

Aan de start van dit seizoen hebben wij met trots aangekondigd dat Max ICT de komende drie jaar trotse hoofdsponsor is van Tilburg Trappers. Maar wie is Max ICT eigenlijk en hoe is de match ontstaan tussen Tilburg Trappers en Max ICT?

Wie is Max ICT? 
Max ICT is een van oorsprong Tilburgs bedrijf en werd 17 jaar geleden opgericht in een zolderkamertje in de Reeshof door huidig Algemeen Directeur Jeroen van Daalen. De afgelopen decennia is Max ICT van een kleine onderneming uitgegroeid naar een miljoenen bedrijf met ongeveer 45 werknemers.

Aanbod Max ICT  
Max ICT specialiseert zich als online aanbieder van computerproducten via een uitgebreid assortiment van ruim 3.000.000 producten, inclusief alle bekende merken, op de zakelijke MKB markt in Nederland. Max ICT legt de nadruk op aantrekkelijke prijzen, kennis, gemak, snelle levering en persoonlijk contact.

Max ICT X Tilburg Trappers 
Hoe is de match ontstaan tussen Max ICT en Tilburg Trappers? Die vraag is eigenlijk heel eenvoudig te beantwoorden. Teamwork, doorzettingsvermogen en het streven naar topprestaties. Dat zijn de kernwaarden die centraal staan voor Max ICT en Tilburg Trappers.

Ook zetten beide partijen zich in voor de lokale gemeenschap. Daarnaast hebben zowel Max ICT en Tilburg Trappers één belangrijk doel. En dat is: winnen! Max ICT bereikt dit door klanten te voorzien van uitstekende service en te zorgen voor de aanschaf van de juiste producten, terwijl Tilburg Trappers zich richt op het behalen van het kampioenschap!

Wil jij ook winnen? Dat kan, binnenkort een mooie actie!
Houd de social mediakanalen van Max ICT en Tilburg Trappers in de gaten.