Terug naar Nieuws

Kaartverkoop laatste oefenwedstrijden gestart

Het programma van de oefenwedstrijden van Tilburg Trappers werd reeds eerder gepubliceerd, toch nog even een herinnering.

Tilburg Trappers opent het oefenprogramma op 24 augustus 2018 om 20:00 uur met een wedstrijd tegen de huidige kampioen van de Del2, de Bietigheim Steelers. De return tegen dit kampioensteam is op 7 september 2018 om 20:00 uur.

In het weekend van 1 en 2 september nemen de spelers van Tilburg Trappers aangevuld met een aantal andere Nederlandse spelers, onder de noemer “Nederlands Team” deel aan een toernooi in Heerenveen. Op dit toernooi strijden ze tegen 3 team allemaal uitkomende in de hoogste divisie van Duitsland (DEL) te weten: Pinguins Bremerhaven, Düsseldorfer EG en Krefeld Pinguine.

Op 9 september houdt Tilburg trappers zijn jaarlijkse Open Dag. Tijdens deze dag neemt het team het op tegen Esbjerg Energy uit Denemarken. Het verloor afgelopen seizoen de strijd om de 3e plaats in de Metal Ligaen (het hoogste niveau in Denemarken). Esbjerg Energy wordt sinds 2013 gecoached door de voormalig coach van Tilburg Trappers, Mark Pederson (seizoen 2009-2010). Hij coachte Esbjerg Energy naar het Deense kampioenschap in 2016 en 2017 .

De voorbereiding wordt afgesloten met twee wedstrijden tegen de Herner EV. Op 14 september 2018 speelt Tilburg Trappers om 20:00 uur thuis, de return is op 16 september 2018 om 17:00 uur in Herne.

De verkoop van de thuiswedstrijd tegen Bietigheim Steelers was reeds eerder gestart. De verkoop van de beide andere thuiswedstrijden (Esbjerg Energy en Herner EV is vandaag om 10:00 uur van start gegaan. De seizoenkaarten zijn voor alle drie de thuiswedstrijden van de oefencampagne geldig.