Terug naar Nieuws

Hannover Indians vs. Tilburg Trappers (3-4 OT)

Foto Arie Leeuwesteijn

Derde hattrick Parker Bowles op rij tegen Hannover Indians

Opnieuw is het Parker Bowles die een hoofdrol speelt in de wedstrijd van gisteravond. Uit tegen Hannover Indians maakt de Canadees zijn derde hattrick op rij! Uiteindelijk is het Ryan Collier die het winnende vierde doelpunt in overtime tegen de Indians scoort.

Het is beslist geen makkelijke wedstrijd. Ondanks dat Bowles al vrij snel het eerste punt voor Tilburg maakt, eindigt de eerste periode in een gelijkstand. Stefan Goller weet de gelijkmaker achter Meierdres te scoren in de vijftiende minuut.

In de tweede periode zijn de Indians sterk. Meteen in de eerste minuut schiet Roman Pfennings raak. Mark Ledlin, aanvaller voor Indians: “It was a good game. We dominated the second period.” Uiteindelijk zijn het echter de punten die tellen, Parker Bowles maakt vlak voor het einde van de tweede periode de gelijkmaker. De stand is dan 2-2.

“In the third period it was back and forth,” vertelt de jonge aanvaller van Hannover Indians. Als de Tsjech Branislav Pohanka zeven minuten voor einde wedstrijd de 3-2 maakt, voelen de Inians zich heel even al de winnaar van het duel. Heel even maar: nog geen halve minuut later scoort Parker Bowles de 3-3. “I think there was a momentum shift, “ probeert Ledlin de snelle tegengoal te verklaren. “We just got too high,” en daar weet Parker Bowles, met assists van Reno de Hondt en Danny Stempher, op dat moment goed gebruik van te maken.

De gelijkstand van 3-3 leidt tot overtime. Lang heeft Trappers echter niet nodig, met hulp Brock Montgomery en Parker Bowles, maakt Ryan Collier zijn eerste doelpunt dit seizoen. Tilburg Trappers wint met 3-4 in overtime van Hannover Indians.